Vaatteet kiristävät

Posted on Posted in Punttimimmi, Yleinen

Tänään aamulla minua odotti yläri. Samalla kun söin aamupalaa suunnittelin päivän outfitin, tämä paita oli tarkoitus pitää: ->
Arvatkaa vain yllätyinkö, kun se ei mennyt hauiksien yli. Siihen jäi hienosti selkään roikkumaan… Hyvä merkkihän tämä on, jotain muutosta tapahtunut syyskuusta kun kuva on otettu, mutta en silti odottanut huomaavani sen tälleen! Ei muuta kun paita ja vino pino muita vaatteita mitä kävin läpi kierrätykseen 🙂  

Ja huomatkaa että muutan ruokavalioni kunnon bulkkaamiseksi vasta huomenna! Heh, eli lisää liian pieniä vaatteita odotettavissa! Pitää varmaan hankkia tosi isoja vaatteita salille, vatsan seudulle kun todennäköisesti tulee lisää rasvaa niin ei tiukat salivaatteet edusta 😀 Vähän ahdistavalta tuntuu ajatus, mutta faktaahan on se ettei lihaksia pysty kasvattamaan ja rasvaa pudottamaan samanaikaisesti; ainakaan luonnollisesti. Eli on vain priorisoitava, ja mulle tärkeämpi on lihakset kuin rasvaton kroppa, kun toisesta on lähdettävä. Viimeaikoina kroppani on tosin kiinetytynyt, kun olen luullut bulkkaavani, mutta syönyt 2300 kaloriaa, tänään aamupaino 78.8kg. Tarkoitus olisi nyt nostaa painoa n. 300g viikossa, saa nähdä miten käytännössä etenee! Lisäilen tänne myöhemmin tarkan tiedon uusista safkoista, kun saan kalorit laskettua.

Tämän päivän wessapeilikuva, tästä on hyvä lähteä rakentamaan!
Ai ai, eilisen jalkatreenin jälkeen ollut jalat suhteellisen muussina, ihanaa! Olen kaivannut poltetta etureisissä, ja siinähän se oli. Aamun reipas ja iloinen juoksulenkki ratikkaan tuntui just niin kivalta kun voitte kuvitella. Irvistellen, mutta ehdin, sehän oli tärkein 😉
Päivän heräteostokset. Nyt mulla ei olekaan kun 3 neonpinkkiä bikiniä, mutta toi oli niiiin ihana päällä 😉 
Mutta nyt on paneuduttava broilerin ja täysjyväpastan saloihin jos en meinaa huomenna nääntyä nälkään, hyvää yötä! 🙂

4 thoughts on “Vaatteet kiristävät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.