Hei nyt bulkataan!

Posted on Posted in Punttimimmi, Yleinen

Tänään siis aloitin uuden ruokavalio, jonka tarkoitus on tukea lihaskasvua. Oikeastaan suurempia muutoksia vanhasta ei ole, ensimmäisen päivän perusteella ei ainakaan tullut ähkyä 😀 Yhden päivän aikana tulen nyt nauttimaan 2741 kaloriaa, seuraavanlaisesti:

Aamupala:

70g kaurahiutaleita
250ml sokeroimatonta mehukeittoa
100g raejuustoa
10g kookosrasvaa
5g glutamiinia
5g kreatiinia
200ml kahvia maidolla

Välipala 1:

25g Mass Whey proteiinijauhetta
banaani 

Lounas:  

150g kanaa / 150g kalaa / 150g lihaa
100g täysjyväpastaa / 100g täysjyväriisiä / 350g perunaa
15g kylmäpuristettua oliiviöljyä
salaattia / vihanneksia

Välipala 2:

25g Mass Whey proteiinijauhetta
banaani

Välipala 3:

250g rasvatonta maustamatonta rahkaa
banaani

Ennen treeniä:

25g treeniboosteria

Treenin aikana: 

20g BCAA

Treenin jälkeen:

65g palautumisjuomaa
5g glutamiinia
5g kreatiinia

Päivällinen:

150g kanaa / 150g kalaa / 150g lihaa
100g täysjyväpastaa / 100g täysjyväriisiä / 350g perunaa
15g kylmäpuristettua oliiviöljyä
salaattia / vihanneksia

Iltapala:

250g rasvatonta maustamatonta maitorahkaa
30g cashew pähkinöitä

Ja sitten tämän lisäksi vielä tabut mitä vedän:

4 kpl Omega-3
2 kpl magnesium
1 kpl D-vitamiini
1 kpl monivitamiini
ja sit viel joku homeopaattinen ”vastustuskyvyn lisääjä” mitä äiti mulle hankki!

Eli yhteensä 2741 kaloriaa, josta 40% proteiinia, 35%hiilareita ja 25%rasvoja. Yhteensä 2,4kg. Ja suosikki näistä tietenkin aamupala! Jos ei muuten innosta mennä nukkumaan niin voi aina ajatella että siten saan nopeammin syödä kaurapuuroa 😉

Kerran viikossa saan pitää ”karkkipäivän” eli syön vähän rennommin, ja jotain herkkua eksyy mukaan. Helpottaa pysymään ehdottomana muina päivinä, kun kyseessä ei ole kisadieetti tai vastaavaa missä on  selvä tavoite, esim että puolen vuoden päästä lavalle. Helposti heikkona päivänä voisi muuten ajatella että ”ei yks suklaa mitään muuta” ja sitten syödä niitä miljoonia kun sen ensimmäisen ottaa, nyt on helpompi ajatella että syön sen sitten tarpeen mukaan lauantaina! 🙂

Mulla nousi ylläripylläri lämpöä, joten illan olenkin viettänyt sängynpohjalla eikä jalkoja rääkkäämässä… Teki niin kipeästi mieli salille että oli pakko soittaa äidille jotta se sanois etten missään nimessä saa mennä kipeenä treenaamaan 😀

43 thoughts on “Hei nyt bulkataan!

 1. Huippua löytää tällainen blogi! 🙂 Kuulostaa tosi hyvältä nuo sun suunnitelmat ja ruokavalio, nam 🙂 Älä vaan mee reenaamaan kipeenä! Itse aina meen liian aikasin ja loppujen lopuksi joudun olemaan pois vaan entistä pidempään…. Tsemppiä sulle ja yritähän malttaa parantua ensin ihan kokonaan! ;):)

  1. Kiitos, kiva jos tykkäät! :)Joo ei kyllä kannata, vaikka niin tekisi mieli, mutta eipä siitä pitkällä tähtäimellä mitään hyötyä ole.. Tsemppiä sulle omaankin treeniin! 🙂

 2. Tosi hienoo! Tää ruokavalio kuulostaa tosi herkullisellta ja järkevältä. Varsinkin just toi sun kaurapuuro. Mä en ymmärrä ku ihmiset lisää sitä sokeria puuroonsa ku sen voi maustaa niin paljon järkevällä tavalla. T. Pikkuprinsessa

  1. Kiitos 🙂 Sokeria puuroon, what 😀 En oo ikinä ymmärtänyt sitä että puuroon tunkis sokeria, mun mielestä se on muutenkin makeaa, mutta makunsa jokaisella. Yllätyin itse siitä miten hyvältä raejuusto maistuu puurossa, olin vältellyt sitä kun ei kovin houkuttavalta kuulosta… Mutta suosittelen 😉

 3. Moikka! Eksyin sun blogiisi blogilistan kautta ja ajattelin jättää kommenttia 🙂
  Hyvin saat ainakin syödä, itelläni on _vähän_ pienempi ruokamäärä, sullahan on tuossa meinaan ihan jäätävä määrä ruokaa 😀 Ootko kauan treenannut ja montako kertaa viikossa käyt salilla?
  Onko sulle joku suunnitellut ruoka/saliohjelman?
  Itelläni kalorit reilussa 2000kcal ja tuntuu että saa syömällä syödä kaikki ruoat. Se vapaapäivä viikossa on kyllä päälle NIIN hyvä! Ootko kisoja harkinnut?
  Tsemppiä treeneihin! 🙂

  1. Kiva, kiitos kommentista 🙂 Haha, joo ei jää ainakaan nälkä tällä ruokavaliolla 😀 Olen treenannut kuntosalilla kohta 11 kuukautta, ja tällä hetkellä käyn 5 kertaa viikossa, 5-jakoisella ohjelmalla.

   Joo, alunperin suunnittelin tän ruokavalion itse, mutta kokeneempi frendi on kattonut et määrät on oikeat jne, ja treeniohjelma on salinpitäjän suunnittelema. Suosittelen ehdottomasti myös muille kääntymään alan ammattilaisille eikä itse lähteä seikkailemaan jos ei ole varma osaamisestaan 🙂

   Kisat tietenkin tulevaisuuden haaveena, muuta ensin rakennan sitä lihaa mitä sielä esittää 😉

   Tsemppiä sullekin, millaisia tavoitteita sulla on? 🙂

 4. Jep, kyllä ammattilaiselta kannattaisi yhden jos toisenkin apua kysellä. Missä muuten treenaat Hgissä?
  Itse käyn mayorsilla kun on varaa, muuten unisportilla(joka on vain yhdellä sanalla sanoen paska) 😀
  Mikä laji sua itseäsi eniten kiinnostaisi?
  Mulla on kans tätä lihan hankkimista ja katsoo vuoden päästä missä kunnossa oon, ja miten treeni kulkee, että voisko miusta mahd. joskus saada lavakuntoisenkin. Missä lajissa, jätän sen sitten kokeneempien arvioitavaksi 🙂

  1. Niinpä! Penan salilla käyn treenaamassa 🙂 Body fitness olisi varmaan muutaman vuoden päästä realistisin tavoite, mutta eniten ihailen Fitnessfysiikka-mimmejä, ihan mahtavan näköisiä! Mikä laji sua eniten sitten kiinnostaisi? Käytkö valmennuksessa? 🙂

 5. Paluuviite: mbt shoes adelaide
 6. Paluuviite: new bag pinterest.com
 7. Paluuviite: nike air force 1
 8. Paluuviite: wmns nike roshe run
 9. Paluuviite: lariats
 10. Paluuviite: cheap trainers tesco
 11. Paluuviite: other shoes backpack

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.