Innovatiivinen öljypurkki

Posted on Posted in Punttimimmi, Yleinen

Suurella kunnitoituksella mennään iltaa kohti, tänään nimittäin tiedossa takareisi-pohje treeni. Kävelenköhän huomenna ollenkaan, kun tänään ja eilen ollut jo erittäin suuria kävelyvaikeuksia maanantain etureisitreenin jälkeen 😉 Aamulla tuli hirveä kiire pakata kaikki ”uudetkin” ruoat matkaan mukaan, itse lounaan lisäksi kolme annosta protskujauhetta, bansku sekä 15g rypsiöljyä. Olisin varmaan ollut paljon nopeampi ellei jalat ois ollu niin tukossa, hidastutti huomattavasti kun joka askeleen kohdalla piti irvistellä 😀

Eikö olekin mahtava keksintö kantaa öljy mukana buranapurkissa? 😉

Näin maukas lounas, nami nami!
Lisäöljystä ei huomannut mitään makueroa, mutta siitä saa ainakin niitä kaloreita, kaloreita, kaloreita. Tänään ollut tosi lämmin koko päivän, niinkun ihan ylilämmin, ja frendinkin mielestä olen kuuma. Mä niin toivon et tämä ei ole kuumetta, vaikka olo vähän viittaisi siihen, mutta silloinhan on yleensä kylmä??? En haluu olla taas kipee…

Nyt koulupäivä jatkuu taas Editkopissa. Yritän saada salidokkarini valmiiksi tällä viikolla kun ensiviikolla kuvataan jo uutta, silloin teemana taitoluistelu! Palataan illalla 🙂

2 thoughts on “Innovatiivinen öljypurkki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.