Nataliasta salivastaava

Posted on Posted in Punttimimmi, Yleinen

Kuten otsikkokin kertoo minua pyydettiin olemaan salivastaava kun salinpitäjä lähtee pariksi viikoksi lomailemaan. Olen tosi innoissani tästä, tänään käydän läpi tarkemmin mitä mun pitää tehdä! Jännää! Ajattelin tehdä jotain pumppipamppia samalla kun nyt salille menen, sillä tänään vointi on ollut paljon parempi, eikä eilenkään ollut kuumetta vaikka migreeniä oli. Tai jos innostun niin se takareisitreeni vihdoinkin ;D 

 Kävin tänään verikokeissa ja röntgenissä, ehkä vihdoinkin selvisi miksi olen kokoajan kipeä!

 Mutta nyt mun on lähdettävä salille, tsemppiä treeneihin kaikille!

42 thoughts on “Nataliasta salivastaava

  1. Paluuviite: nike flyknit lunar2
  2. Paluuviite: industrial hardware
  3. Paluuviite: marine rosa nike dunk
  4. Paluuviite: asics shoes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.