Ei saa pelotella!

Posted on Posted in Punttimimmi, Yleinen

http://punttimimmi.fi/wp-content/uploads/2013/02/bron-broen.jpgRuvettiin eilen Stinan kanssa katsomaan sarjaa nimeltä Bron/Broen, ihan sika hyvä ruotsalais-tanskalainen rikossarja! Luultiin sitä leffaks kun ruvettiin kattoo, mutta seuraavat 7 tuntiahan menikin sitten sitä katsellessa… No ei haittaa kun on kipee!

Mut anyway, sit keskellä yötä kun oltiin just lopetettu katsominen ja piti mennä nukkumaan niin kuuluu kauhee lyöminen mun ikkunaan. Oikeesti, meinattiin kuolla pelosta kun oltiin viel ihan leffas sisäl. Joku ihana ihminen joka päätti virkistää yötä heittämällä lumipalloja ikkunaan… 😀 Kiitos tästä!

75 thoughts on “Ei saa pelotella!

  1. Paluuviite: supra vaider olive
  2. Paluuviite: nike free flyknit
  3. Paluuviite: rojo nike sb dunk low
  4. Paluuviite: cheap womens trainers
  5. Paluuviite: braun gr眉n d rose 7
  6. Paluuviite: supra vaider 11
  7. Paluuviite: nike roshe for
  8. Paluuviite: 3d t shirt pig khaki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.