Päivän kuvauksista

Posted on Posted in Punttimimmi, Yleinen

Päivän kuvaukset saatiin yllättävän nopeasti pulkkaan, onneksi! Olin nukkunut 3 tuntia yöllä ja Sara neljä, niin ei ollut maailman pirteimmät mimmit jäällä heti aamusta 😀 Vaikka sää suosi auringonpaisteella niin oli ihan jäätävän kylmä ja tuuli piiskasi kasvoja. Tästä syystä ei myöskään tullut otettua hirveästi ylimääräisiä kuvia, mutta tässä pari kuvaa minun näkökulmastani;

Taitoluistelija-Ronja ja kuvaaja-Sara.
Kun oikein innostuin yrittämään piruettia kovaan vauhtiin tapahtui mitä odotettavaa; kaaduin takapuolelle! Onneksi se on sen verran pehmeä ettei sattunut 😀 Mun takapuoli siis ei jää… Onnistuin jopa kaatumaan ulos kuvasta, kun tasapaino petti 😀 Niin siinä käy kun aloittelija lähtee pyörimään ”hurjalla” vauhdilla 😀

102 thoughts on “Päivän kuvauksista

 1. Paluuviite: nike fusion trail
 2. Paluuviite: nike baby
 3. Paluuviite: adidas metal toe
 4. Paluuviite: nike magista onda ii
 5. Paluuviite: nike in season tr 6
 6. Paluuviite: bibs
 7. Paluuviite: adidas national zip
 8. Paluuviite: duke sports apparel
 9. Paluuviite: glitter clogs
 10. Paluuviite: caqui rojo kobe icon
 11. Paluuviite: grey canvas tote

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.