Tänään tuli käytyä vieraissa!

Posted on Posted in Punttimimmi, Yleinen

Tänään kävin toista kertaa elämässäni Body Combatissa, ihan huippu hauskaa, suosittelen! Viime kerralla kun kävin olin ollut pitkään kipeä ja edelleen vähän puolikuntoinen eli kunto ei ollut mitä mahtavin, mutta nyt huomasin etten ollut ihan niin rapakunnossa kun mitä oletin 🙂 Alkuun mun liikkeet oli aika jäykät kun kelasin että pitäisi lyödä oikeaoppisesti, mutta minä en ainakaan tollasessa tahdissa sitä pysty tekemään, niin sitten kelasin et annan mennä vaan musiikin tahtiin enkä välitä siitä että miltä tekniikat näyttää. Hyvä fiilis tuli ja huippu alkulämpö, ja sen jälkeen kävin tekemässä etureisitreenin, harvemmin tulee vieraissa käytyä,  mutta nyt kävin kokeilemassa Securitaksen kuntosalia 🙂

Varmasti kaikki ovat nähneet videon viime kyykyistä, ja olenkin tosi iloinen kaikista tekniikan kehityskommenteista mitä tänne on satelut! Tänään siis tiedossa tekniikan harjoittelemista, ja uskallan luvata että meni tarpeeksi syvälle kyykyt 😀 Smithtanko oli vähän kevyempi kun mihin olen tottunut, ja sillä ensin ilman lisäpainoja, sitten +10, 20 ja 30 kg. 30 kilon kohdalla tuli vastaan tilanne mitä olen pelännyt, ja siksi välttänyt alas menemistä; en päässytkään ylös. Mutta ei se ollut ollenkaan niin pahaa, laitoin tangon telineeseen, ja sieltä sitten ylös ilman sitä. Poistin painot, nostin tangon ja tein sarjan loppuun. Ilmeisesti turhaan olen pelännyt, ainakin Smithissä 🙂 Sen lisäksi Hackia, tässä laitteessa ei painanut hartioita kivuliaasti niin pystyin keskittyä tekemiseen, teline + 30kg ja vika sarja + 40 kg 🙂


Ja sitten, pitkään odotettu hetki: SAIN ENNENNÄKEMÄTÖNTÄ PUMPPIA ETUREISIIN!!! Oikeasti, voisin itkeä ilosta! Ja nyt on jalkaosasto sen verran jumissa että jopa ajatus jääkaapille kävelemisestä tuntuu hyvin tuskalliselta 😀
Viikon paras hetki 😀

9 thoughts on “Tänään tuli käytyä vieraissa!

  1. ”Ja nyt on jalkaosasto sen verran jumissa että jopa ajatus jääkaapista kävelemisestä tuntuu hyvin tuskalliselta” <- Niin kova pumppi, että sitä pitää viilennellä istumalla jääkaapissa? 🙂

    1. Haha, ei sentään, vaikka sekin varmasti olisi tehokasta 😀 eteenkin huomenna aamulla uskon että saattaisi tuntua tarpeelliselta! Mutta ruoka on jääkaapissa ja sinne on tuskallisen pitkä kävelymatka 😉

  2. Hejjssan. Mä niin tiedän ton tunteen. 😀 Sattui mullekin tässä vuoden alussa. Mäkin tein pitkään väärin kyykkyä kunnes pt näytti mulle oikean tekniikan ja äkkiäkös mullakin alko tulemaan tulosta reisiin 😉 Katoin sun kyykkyvideon ja tosissaan syvältä ”ass to grass” (googleta) meiningillä, jalat tarpeeks takana sekä ylösnoustessa vaikka kuinka tuntuis että reidet pettää, niin PERSE EI SAA NOUSTA edellä 😀 Muista kanssa tehdä liike HALLITUSTI niin alas kuin ylöskin, eikä vaan liikutella tankoa, vaan supistaa sitä lihasta 😉 Treeniä treeniä vaan, kyl se siitä! t. gym-space metucca

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.