Lisämotivaatiboosteja

Posted on Posted in Kuvaukset, Punttimimmi

Moikka! Tänään meillä on ollut koulussa lopputyöseminaarit, ja äsken tilasin valmistujaislakin. Mahtavaa kun rupee vihdoinkin tuntumaan konkreettiseltä! Koulun jälkeen on tänään tiedossa kuvaukset! Eli aika kevyillä meikeillä oon tänn päivän mennyt et saa helposti makean meikin luotua kuvauksiin 🙂 Ja rusketus 😉

Tän päivän kuvaukset on ollut tiedossa nyt parisen viikkoa, ja on ollut tosi motivoivaa tietää että pääsee kameran eteen, eli ruokavalionmukainen syöminen on ollut entistä helpompaa kun on ollut tavoite lyhyen ajan päässä. Rupesin miettimään asiaa ja tässä kevään mittaan on tulossa muitakin lisämotivaatioboosteja;

2.2 2013

Lisämotivaatiota kevään syömiseen:

– Tän päivän kuvaukset
– Parin viikon päästä ”treenivuosi” kuvaukset niin pitää olla mahdollisimman treenattu 😉
– Heidin kanssa fitnesskuvaukset studiossa n. kuukauden päästä
– Lopputyöni, johon muuten tulen tarvistemaan malleja, mutta lisää siitä myöhemmin!
Valmistujaiset, sielä luonnollisesti haluaa näyttää mahdollisimman hyvältä!

Suosittelen tekemään näitä pieniä konkreettisia tavoitteita, jotka lisäävät treenimotivaatiota! Ja kuvauksethan ihan parhaat niin saa muistojakin siitä kunnostaan mihin on päässyt, mutta mikä tahansa realistinen välitavoite on hyvä, niin että on jotain mihin pyrkiä ja pysyy motivoituneena!

 Muistakaa palkita itseänne kovasta työstä, mutta palkinnon ei aina tarvitse olla herkkuja 😉

2 thoughts on “Lisämotivaatiboosteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.