Loistavaa asiakaspalvelua

Posted on Posted in Punttimimmi, Yleinen

Kävin äsken Kampin K-marketissa, ja nyt on pakko kehua asiakaspalvelua! Aina välillä tulee käytyä kalatiskillä että saisi vähän vaihtelua ruokaan (en siis osaa itse valmistaa kalaa) ja mua ärsyttää kun pyytää esim. 150g lohta, ja myyjä kysyy että käykö 162g? MIKSI PYYTÄISIN 150G JOS HALUAISIN 162G?!?! Tänään oli kuitenkin ihan loistava myyjä joka mittasi mulle tarkalleen sen 150g lohta, thumbs up! 🙂

Käytiin katsomassa amatööriteatteri Morsian joka tiesi liian vähän, ihan hullun hauska! Suosittelen sitä lämpimästi jos osaa vähänkään ruotsia, näytösajat löytyvät täältä! 🙂 Nyt vähän chillailua ja myöhemmin lähden ulos mun kolleegojen kanssa 🙂

3 thoughts on “Loistavaa asiakaspalvelua

  1. Pakko sanoa tohon 162g kommenttiin, että se on muuten hiton hankalaa mitata grammalleen. Lähes mahdotonta. En moittisi myyjää siitä, kannattaa kertoa omasta tarkasta ruokavaliosta, jos se on siitä 12g kiinni, myyjäkin ymmärtää paremmin miksi pitää se alle sentin siivi sivaltaa lohta pois – varsinkin kun se menee roskiin. Eli älä pieni menetä hermojasi moiseen 😉

    T. Entinen kalatiskin myyjä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.