Tarvitsen SINUT!

Posted on Posted in Kuvaukset, Punttimimmi
Miltä kuulostaisi studiokuvaukset sinun huippukunnostasi?

Opiskelen viimeistä vuotta media-assistentiksi, ja nyt on tullut aika tehdä lopputyö. Olen tekemässä motivoivaa kuvakirjaa, ja nyt tarvitsen teitä kovaa treenaavia naisia ja miehiä malleiksi! Toivon että päältäsi näkyy että olet käynyt salilla enemmän kuin muutaman viikon, mutta mitään kisakireyttä kuvaukset eivät vaadi. Kisat jos kuitenkin on tulossa niin tässä on myös oiva mahdollisuus saada ikuistettua se kisakunto! Lajikin on vapaa, bikinistä kehonrakennukseen, mutta muutkin lajit huomioidaan! Aikaisempaa kuvauskokemusta ei vaadita!

Kuvaukset sijoittuvat viikoille 11-15, mieluiten päivisin. Muutama ilta saattaa olla mahdollista kuvata, mutta nopeat syövät hitaat päivämäärien suhteen! Studio sijaitsee Helsingin Arabiarannassa. 
 En valitettavasti pysty tästä mitään palkkaa maksamaan, mutta saat laadukkaat studiokuvat käyttöösi ilmaiseksi. Niihin on aina kiva palata ja ihailla kuntoaan myöhemminkin! 🙂

Miltä tämä kuulostaa? Älä vähättele itseäsi vaan ota rohkeasti yhteyttä! Lisätiedot ja hakemukset sähköpostitse osoitteeseen punttimimmi@gmail.com. Liitäthän mukaan tuoreet kasvo- ja kokovartalokuvat itsestäsi, ikäsi, treenitausta ja milloin olisit käytettävissä.
 PS. Jaa ihmeessä eteenpäin jos tiedät jonkun joka voisi olla kiinnostunut! 🙂

4 thoughts on “Tarvitsen SINUT!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.