Parhaat radiohitit treeniin

Posted on Posted in Punttimimmi, Yleinen
En ole ikinä keskittynyt tämän biisin sanoitukseen muuten, mutta kertosäe kuvailee tunnelmia treenin aikana melko hyvin 😀 Why does it feel so good but hurt so bad, I swear your giving me a heart attack… Taitaa olla oikeasti joku rakkaushömpötys mutta vähän mielikuvitusta kehiin 😀

Seuraava ihan loistava on tämä. Tuntuu niin irooniselta aina kun on viimeisessä sarjassa viimeisiä toistoja tekemässä ja tämän biisin kertosäkeistö soi. Huudan, huudan, mutten onnesta, ilosta tai vapaudesta 😀 Ainakaan siltä ei silloin tunnu 😀 

89 thoughts on “Parhaat radiohitit treeniin

  1. Paluuviite: kd 9 2016
  2. Paluuviite: 3d t shirt model free
  3. Paluuviite: mlb caps melbourne
  4. Paluuviite: nike presto
  5. Paluuviite: golden winter boots
  6. Paluuviite: puma viz knit mens

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.