Valmistautumista huomisen kuvauksiin

Posted on Posted in Punttimimmi, Yleinen

Pumppipamppi kuminarut ja babyoili, check 🙂 Öljy sai aikaan ihmeellisia reaktioita koulutovereissa, täällä on pitkään ihmetelty että mitä oikein teen lopputyökseni 😀 Huomenna on vielä edessä tulikoe, sain salilta luvan lainata käsipainot, mutta nehän pitää jotenkin kuljettaa salille. Eli meikäläisen saattaa bongata huomenna Töölö-Arabia akselilla 15kg käsipainot molemmissa käsissä 😀 Ei vitsi, onneksi tänään on lepopäivä niin saa kroppa vähän valmistautua huomista koitosta varten!

85 thoughts on “Valmistautumista huomisen kuvauksiin

  1. Paluuviite: nike kd
  2. Paluuviite: adidas zx flux
  3. Paluuviite: womens puma ultimate
  4. Paluuviite: ah8050 104 9999
  5. Paluuviite: scout navy berry
  6. Paluuviite: classic pooh gift set
  7. Paluuviite: knitted long cardigan
  8. Paluuviite: official adidas yeezy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.