Karatemummelin hyökkäys

Posted on Posted in Punttimimmi, Yleinen

Aamulla paistoi aurinko 🙂 Matkalla bussiin tapahtui muuten tosi outo asia… Kävelin tien yli ja vastaan tuli vanhempi naishenkilö joka katsoi minua ja kädellä vilkutti itseään kohti. Oletin että hän yritti viestittää tyyliin että ehdin vielä tien yli jos kiirehdin ennen kuin valot vaihtuvat. Näin ei kuitenkaan ollut tapaus vaan tämän jälkeen hän tuli mua päin ja löi ilmaan ja yritti potkasta mua tosi raivokkaasti 😀 En oikein tajunnut että mitä siinä tapahtui, mutta eipä toisaalta osunut niin jatkoin vain kävelemistä… What?!? 😀

Mulla oli kuvausten jälkeen tosi väsynyt olo, ja nukahdin heti kun tulin kotiin. Tai siis palelin kahden peiton alla… Lämpöä ei ollut kun mittasin, mutta ääääh en suostu tulemaan kipeäksi! MÄ EN HALUA!!! Päivän treenin nyt luonnollisesti jätin välistä, eipä siitä pitkällä tähtäimellä mitään hyötyä ole jos käy treenaamassa yliväsyneenä tai mahdollisesti kipeänä…

Nyt överinä vitskua naamaan ja pitkät unet jos ehkä auttaisi 🙂 Hyvää yötä!

60 thoughts on “Karatemummelin hyökkäys

  1. Paluuviite: harden james shoes
  2. Paluuviite: womens asics size 4

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.