Joo no sitä hyvää naistenpäivää vain kaikille!

Posted on Posted in Punttimimmi, Yleinen

Hirvein aamu ikinä. Ensin löin varpaani 2 kertaa aamulla, autch. Mut eipä siinä mitään. Mutta se tunne kun tulin kouluun ja laitoin eilisen kuvat joista olin niin innoissani koneelle, ja huomasin että kamerassa on ollut jotain häikkää… En siis ollut ikinä ennen käyttänyt kyseistä kameraa ja jouduttiin vaihtamaan kameraa kesken kuvauksia. Eli olen itkenyt täällä koulussa kaikkien edessä, oikeesti hirvein tunne ikinä!!!! Mutta vähän kun sain itseni kasattua niin tajusin ettei se nyt ehkä ole niin vaarallista, katsotaan mikä ohjaajani tuomio tulee olemaan maanantaina….

 Aamulla viel hymyilytti kun kävin Penalt hakemassa treenikengät…

Mutta nyt kohta Nonnan kanssa treenaamaan Elixialle 🙂 En ole ikinä käynyt kyseisellä salilla ja ennakkoluulot ovat kovat, mutta hyvä luoda sen oman mielipiteen! Nonna on luvannut katsoa mun kyykkytekniikkaa, ja jos hyvä tsägä käyn niin saatan jopa lisätä videon illalla 😉

74 thoughts on “Joo no sitä hyvää naistenpäivää vain kaikille!

  1. Paluuviite: kyrie 3 letterman
  2. Paluuviite: adidas x15.1 fgag jr
  3. Paluuviite: aggie baseball jersey
  4. Paluuviite: ncaa football helmets
  5. Paluuviite: sport strap sandals
  6. Paluuviite: womens lee jersey

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.