Syväkyykkyä ja poseerauksia

Posted on Posted in Kuntokuvia, Punttimimmi

Huomenta 🙂 En ehtinytkään postailla eilen ennen duunia, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Muuttuihan se päivä paljon paremmaksi 🙂 Käytiin tosiaan Nonnan kanssa treenaamassa Salmisaaren Elixialla. Ei ollut ollenkaan mun tyylinen sali, mutta eipä myöskään ihan sellainen kuin mitä kuvittelin 😀 Eli ei ollut koko sali täynnä naisia peilaamassa yhdenkilon käsipainot kädessä 😉 Mutta silti must tuntui oudolta kun kaikki treenasivat niin hiljaa, ja se kun ei todellakaan kuulu mun vahvuuksiin 😀 Varsinkaan jalkatreenissä!

Alkuun keskityttiin mun kyykkytekniikkaan, ja uskokaa tai älkää, mutta kuulema opin syväkyykkäämään!!!!!!! Kiitos tästä Nonnalle kun oli niin huippu opettamaan, eli nyt sanotaan hyvästi mun niiauksille 🙂 Vaikein oli ehkä päästä tarpeeksi alas, tai oikeastaan uskaltaminen, kun pelkäsin kokoajan kaatuvani taakse. Ja varmaan kymmenen kertaa kaaduinkin, mutta eipä se nyt ollut niin vakavaa kuin mitä kuvittelin… Etukyykyssä oli sen takia helpompi harjoitella tekniikkaa kun painot on edessä, niin ei ole niin paljon sitä vetovoimaa taaksepäin. Mun selkä on myös luonnosta notko, niin vaati tosi paljon keskittymistä että pitäisin sen suorana enkä lähtisi työntää peppua taakse. Mutta koen nyt että hahmotan liikeradan ajatustasolla, ja silloin sitä on myös helpompi jatkossakin siirtää käytäntöön 🙂

Katsottiin myös muita uusia liikkeitä, mm polvikyykkyä, mutta niiden muiden nimiä en nyt tällä hetkellä muista 😀 Sitten vasta alkoi varsinainen treeni:

Askelkyykkyjä 4×10 molemmille jaloille, 8kg käsipainot molemmissa käsissa
Smith-kyykky penkille 12-10-10, tanko + 20, 30, 30kg
Etukyykky 3x10x8kg
Reisiojennus reisiojennuspenkissä 2x12x35kg


 Lopuksi käytiin ryhmäliikuntasalissa missä yritin vähän poseerata 😀 Kelatkaa, keskiviikkona on vuosi siitä kun aloitin treenaamisen! Silloin laitan kuvamegapostauksen matkan varrelta! Nyt pitää päästä tuumasta toimeen ja nousta sängystä että ehdin treenata ja laittaa ruokaa ennen duunia 😀 
PS. Käykää vastaamassa maitorahka kyselyyn 😉

75 thoughts on “Syväkyykkyä ja poseerauksia

  1. Paluuviite: or jaune air force 1
  2. Paluuviite: hombres nike kd 10
  3. Paluuviite: adidas superstar up
  4. Paluuviite: maroon 12s
  5. Paluuviite: lavender go go boots
  6. Paluuviite: pajama dress wine

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.