Herää! sanoi aurinko

Posted on Posted in Punttimimmi, Yleinen

Huomenta! Vaikka auringonpaiste onkin ihan mahtava juttu muuten, niin kyllä se vähän pistää ärsyttämään kun yrittää nukkua päivällä (tulin siis töistä kotiin vähän ennen aamu kuutta.). Jostain syystä mun huoneessa oli nimittäin edelleen liian valoisaa vaikka mulla oli silmälaput silmillä ja verhot kiinni… Hmm… 😀

No, hyvä vain että heräsin niin ei mene rytmi toivottavasti ihan sekaisin jos sitten illalla taas väsyttäisi. Tai edelleen väsyttäisi on ehkä korrektimpi sana 😀 Nyt suosikkiateria eli kaurapuuro naamaan ja sitten olisi tiedossa rinta-olkapää-vatsa treeni! Jotain outoa on tapahtunut, ennen tämä treeni oli mielestäni vähiten mieluisa, mutta yhtäkkiä noussut suosikkitreeniksi... Eli kiva päästä vihdoinkin sitä tekemään 🙂

Tänään treenijuomana ensimmäistä kertaa BCAA:n sijaan EAA. Kovia treenejä kaikille!

39 thoughts on “Herää! sanoi aurinko

  1. Paluuviite: volt rose yeezy boost
  2. Paluuviite: gelb lila jordan 14

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.