Yöpuntti

Posted on Posted in Punttimimmi, Yleinen

Eilen kävin salilla iltamyöhään, vaikka takana oli päivä joka tuntui ylipitkältä kun olin ollut poissa kotoa 13h ja sitten himas kävin vain kääntämässä ennen salia. Eli tulos kun väsytti tosi paljon ja join boosteria oli se, et olo oli ihan kun ois ollut kännissä 😀 Urheilijan humala 😉 Luulin että olisin yksin salilla kun lähdin niin myöhään, mutta sielä oli yllättävän paljon jengii! Rinnan sain hyvin treenattua, mutta yhdessä vaiheessa alkoi vihlomaan olkapäässä, samassa kohtaa missä nivelside vuosisitten meni, niin piti vähän miettiä noita liikkeitä. Tän jälkeen mua väsytti niin ettei meinannut pysyä pystyssä niin oli pakko jättää olkapäät ja mennä nukkumaan. En oo varma sainko ees pyjaman päälle ennen kuin nukahdin, sammuin kuin lyhty 😀

Seuraavanlainen treeni:

Penkki KP 12*12kg, 10*14kg, 8*16kg
Vinopenkki 12*12.5kg, 10*15kg, 8’17,5kg
Viparit sivuille 12*5kg

 Tänään sitten bodycombattia, tulee sopivaan kohtaan kun eilen jäi olkapäät+vatsa treenaamatta ja niitä kuitenkin rasittaa eniten mun mielestä 🙂 PS. Ajattelin vetää myrkkyboosteria bussissa, pitää yrittää hallita ilmeet.

109 thoughts on “Yöpuntti

 1. Paluuviite: asics onitsuka th5k2
 2. Paluuviite: elle shoes
 3. Paluuviite: nike sb zoom dunk low
 4. Paluuviite: adidas nmd 8
 5. Paluuviite: adidas tubalar
 6. Paluuviite: tiffany blue nikes
 7. Paluuviite: jackson eagles jersey
 8. Paluuviite: nike free run 2 us
 9. Paluuviite: nike shox
 10. Paluuviite: crew neck top
 11. Paluuviite: lebron cavs t shirt
 12. Paluuviite: sneaker news yeezy
 13. Paluuviite: nfl 88 jersey gold
 14. Paluuviite: supreme camp hat 110
 15. Paluuviite: accessories 4 for 20
 16. Paluuviite: nike air max 1995 buy
 17. Paluuviite: bucket tennis hat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.