Voidaanko please kävellä vähän hitaammin?

Posted on Posted in Punttimimmi, Yleinen

Eilen kävin BodyCombatissa taas pitkästä aikaa, lievähköä tuskaa maanantain jalkatreenin jälkeen, kun käveleminenkin on hankalaa… Noei, siel on aina kivaa, siks käynkin sielä jumppailemassa välillä! 🙂 Sain myös kortin Secun salille eli nyt pääsen sinnekin punttailemaan tarpeen mukaan! 🙂

Mutta maanantain jalkatreenin jälkeen on käveleminen nyt ollut 3 päivää tuskaa 😀 Olen keksinyt tavan kävellä silleen että jalat melkein suorina aika leveästi niin silleen kykenee liikkumaan normaalia tahtia 😀 Kamalan näköistä mutta… Onneks mulla on nyt pari päivää ollut lätkärinkka mukana niin se vähän selittää miks kävelen niin oudosti kun fiksut pystyy yhdistää treenikassin + haasteellisen kävelemisen 😀 Varsin haasteellista se on aina kävellä jonkun kanssa joka ei ole treenannut jalkoja kun joutuu koko ajan pyytää että voitaisko kävellä VÄHÄN hitaammin 😀

Saatiin just Antin kuvaukset valmiiksi niin heitän kohta vähän teaseria niistä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.