*kirosanoja kuvaava otsikko*

Posted on Posted in Punttimimmi, Yleinen

Taas tuli todistettua että ainoa treeni mitä ihminen tarvitsee on punttitreeni!Koko päivän istuttuani koneella tekemässä lopputyötä ajattelin että pieni hölkkä kauppaan tekisi sielulle hyvää. No just joo. Ilmeisesti asfaltti oli epätasainen, koska astuin vinoon ja tein komean kaaren(?) ilmassa, jotenkin onnistuin pitämään tasapainoni niin etten kaatunut pysäköidyn auton päälle, mutta jo siinä ilmassa ainoa ajatukseni oli että ”voi ***** nyt en pääse treenaamaan”. Nilkan onnistuin ainakin näennäisesti nyrjäyttämään ihan kunnolla, hetken nojailin päin seinää kun jalka ei enää pitänyt kunnolla ja yritin yhdellä jalalla päästä kotiin. Onneksi ei ollut pitkä matka, ja maailman ihanimmat naiset sattuivat tulemaan vastaan.

Kysyivät että onko mulla kaikki hyvin kun vähän itkuisena yritin kävellä, siinä vähättelin että ei tässä nyt mitään hätää vähän jalkaan sattuu, mutta halusivat ehdottomasti taluttaa minut kotiin. Olen tosi otettu, onneksi löytyy vielä näin ihania ihmisiä :”)

Viimeeksi kun olin jalkarampa tuli todistettua että myös vähän koripalloilua lomamatkalla voi olla vaarallista.
Mutta eihän se menoa haittanut 😀
Samalla reissulla pääsin myös poseeraamaan puolalaisen kehonrakentajan Valdemar Nolin kanssa.
Mutta tätä ärsytyksen määrää, maailman turhin loukkaantuminen!!! Mua oikeesti ottaa päähän niin paljon etten edes jaksa välittää kivusta jalassa 😀 Nyt on nilkka ottanut uuden mutanttimuodon vaikka sitä olen kylmässä pari tuntia pitänyt, kiva turvotus, eli huomenna pakko käydä näyttämässä. Ellei muuta niin kävelysauvoille tulee seuraavina päivinä tarvetta. ÄRGH!!! Meen nukkumaan.

6 thoughts on “*kirosanoja kuvaava otsikko*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.