”Toi vaatii jo aikamoista situotumista..”

Posted on Posted in Punttimimmi, Yleinen

Kaksi päivää olen nyt päässyt kepeistä huolimatta salille. Tietenkin vaikeuttaa hommaa kun pitää vähintään toisessa kädessä pidellä sauvaa, ja yrittää samalla raahata painoja, mutta yllättävän hyvin on mennyt. Vähän mielikuvitustakin vaatii että keksii liikkeitä jotka ei rasita nilkkaa ollenkaan, ei sitä edes mieti miten melkein kaikki liikkeet jotenkin rasittavat sitä, hassua 😀 Eilen treenasin yläselän ja hauikset, ja tänään vuorossa olkapäät ja ojentajat.

Eilen:

Ylätalja leveällä otteella 12*25-10*30-8*35kg
Ylätalja kapealla otteella 10*35-10*30-10*25kg
Yhdenkäden kulmasoutu 3x10x12,5kg
Vuorotahtinen hauiskääntö istuen 12*6-10*8-8*10kg
Keskitetty hauiskääntö 3x10x8kg

Tänään:

* Viparit sivuille istuen 4x10x5kg
* Pystypunnerrus istuen 4x10x8kg
Ojentajapunnerrus narulla ylätaljasta 4x10x15kg
Olkapäät alataljasta 10×20-30-35-35kg
Dippi penkiltä omalla painolla 4×10
*superina

Oishan nää kepit ihan täydellinen tekosyy jättää käymättä salilla, yksi kundi sielä kommentoikin että ”vaatii aikamoista sitoutumista tulla salille kepeillä”, ei mua näin helposti saa pysymään sieltä poissa 😀 Toki aina vihaamani raput tuottavat ektra haastetta kun pitää tasapainoitella niissä. Pitäisi ehdottaa että investoitaisiin hissiin, ois muutenkin ihan mahtava jalkapäivien jälken 😉

3 thoughts on “”Toi vaatii jo aikamoista situotumista..”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.