Taidan valmistua alasti…

Posted on Posted in Punttimimmi, Yleinen

Tänään ollut tosi huono olo koko päivän, mutta olin netistä bongannut pari kivaa mekkoa niin ajattelin että käyn nopee ostamassa jomman kumman niistä. Kumpaakaan ei löytynyt niin lähdin kiertelee kauppoja, tarkoituksena siis ostaa valmistujaismekko. Helpommin sanottua kuin tehtyä. En löytänyt YHTÄKÄÄN mekkoa joka ois istunut mun päällä ja näyttänyt hyvältä. En siis vaadi muuta kun että ei ole teltta, pakarat peittyy ja että menee selästä kiinni. Selkä oli vaikein, L kootkin jäivät liian pieniksi latsien kohdalla (eli en saanut kiinni tai edes pään yli), mutta silti vatsan kohdalla roikkuivat ja muutenkin näyttivät ihan hassulta päältä. En tajuu millaisille ihmisille nää mekot on oikeesti suunniteltut, kun pitäisi olla laiha ja läski samaan aikaan että sopisivat… 😀

Kävin sushilla, pitää nauttia kaikista herkuista ennen dieetin alkua.

Onks kellään vinkkejä mistä saisi mekon johon mahtuu jos selkä ilmeisesti on astetta leveämpi? 😀 Huomenna uusi yritys!

59 thoughts on “Taidan valmistua alasti…

  1. Suosittelen mekkoa missä ei oo vetoketjua ollenkaan 😀 Mulla oli sama ongelma pari kuukautta sitten, tilasin netistä 5 mekkoa ja ykskään ei mennyt latsien kohalta kiinni ja isommat koot taas lörpötti muualta… Lopulta päädyin kangasmekkoon mikä vaan vedettiin pään yli 😀 Nellyn sivuilta löysin pikasesti useammankin, kurkkaa sieltä 🙂

    1. Okei 🙂 Kauanko meni Nellyn toimituksessa? Oon nimittäin kuullu et ois aika hidasta niin pelottaa ottaa riski, kun 1½ viikon päästä pitäisi jo olla päällä 😀

    2. Mulla ei oo ikinä mennyt 7 arkipäivää pidempään, mutta voihan noita poikkeuksiakin olla :/ Viikossa on yleensä tullut!

  2. Nellynkanssa kannattaa olla varovainen jos on mekon kanssa kiire.. Kaveri tilas sieltä melkein kaks viikkoa sitten eikä ole vieläkään tilausta näkynyt… :/

  3. Paluuviite: or rouge kevin durant
  4. Paluuviite: nike dunk sb high
  5. Paluuviite: lebron 15 shock pink
  6. Paluuviite: asics exalt 2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.