Tän fiiliksen takia mä tätä teen!

Posted on Posted in Punttimimmi, Yleinen

Tänäänkin paha olo jatkunut, tulee siis esille hikoilun, pahan olon, voimattomuuden ja ruokahaluttomuuden muodossa. Illalla päätin kuitenkin tsempata ja lähteä salille, en ole perjantain jälkeen päässyt käymään. Ja jalkojakaan en ole treenannut lähes kuukauteen loukkaantumisen vuoksi niin tänään oli hyvä päivä siihen. Vielä en kokonaan luota nilkkaani, eli aika pienillä painoilla treenasin, turha lähteä heti repimään ja mahdollisesti pidentää toipumisprosessia. Ja onneksi lähdin, ihan mieletön treeni!!! Hiki virtasi ja siinä kun sarjojen välissä istuin lattialla naama punaisena puuskuttamassa muistui kyllä kirkkaasti mieleen että miksi tätä teen, juuri TÄN fiiliksen takia. Rakastan sitä kun adrenaliini virtaa ja kroppa tärisee eikä oikein tiedä että pettääkö kroppa alta vai ei. Siinä kun tuijottaa peiliin ja psyykkaa viimeiseen sarjaan, se on vain niin upea tunne 🙂

Seuraavanlainen treeni:

Etukyykyt: 2×10*16kg, 8*20kg
Prässi: 12*87kg, 10*112kg, 10*137kg
Reisiojennus laitteessa 4×10*25kg
Suorinjaloinveto takareisille käsipainoilla 4x10x20kg/käsi
Takareisiojennus laitteessa 10*10kg, 10*15kg, 8*20kg, 6*10kg

81 thoughts on “Tän fiiliksen takia mä tätä teen!

  1. Paluuviite: gs warriors gear
  2. Paluuviite: lebron best blocks
  3. Paluuviite: nike tessen auburn
  4. Paluuviite: nike dunk nfl shoes
  5. Paluuviite: nba jordan shoes
  6. Paluuviite: step steel extreme

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.