Valmistujaiskynnet ja patsastelua

Posted on Posted in Duunit, Punttimimmi, Yhteistyöt

Nyt on ollut viime päivinä niin paljon kiireitä etten ole ehtinyt teille päivitellä mun tekemisiä, tosiaan sunnuntaina olin Bon Jovin keikalla Tampereella töissä. Maanantai meni kaikkia valmistujaishommia puuhaillessa ja tiistaina oli meidän medialinjan valmistujaispäivällinen josta seurasi vielä työkavereiden kanssa jatkot Kaisaniemessä.

Näistä voi varmaan jo päätellä vähän mekon väriskaalaa 😉

Mexxi teki mulle äsken valmistujaiskynnet, niin ihana fiilis kun on taas kynnet kunnossa, viikon kun ehdin niitä pitää ihan au natural! Mexxin löytää muuten Helsingin keskustan Sokoksen O.P.I Nail Barista, blogiin tulee lähiaikoina kiinteä linkki facebook-sivuille, niin pääsee nopeasti klikkaamalla!

Tunnin päästä alkaa NRJ Live, tällä kertaa esiintymässä Elokuu ja meikäläinen ovella patsastelemassa 🙂

58 thoughts on “Valmistujaiskynnet ja patsastelua

  1. Paluuviite: omniflex pursuit
  2. Paluuviite: vans 2009

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.