Fiilikset iltaa ennen dieetin alkua

Posted on Posted in Dieetti, Punttimimmi

Tänään oli tarkoitus päästä koneelle tekemään kunnon päivitystä mutta suunnitelma ei toteutunut eli mobiilipostaus toistaiseksi. Nyt se aika on koittanut, eli huomenna aloitan ketoosidieetin. Laitan teille mun tarkat syömiset heti kun saan koneen käyttööni niin pystytte hahmottamaan miltä päivän ruokailut tulevat näyttämään.

Fiilis tulevaa dieettiä varten on odottava ja todella positiivinen! Minua on varoitettu että alku saattaa olla vaikea, mutta huomennahan se selviää. On tosi kiva kokeilla itse niin pystyy hahmottamaan oman mielipiteen eikä muiden!

Olen ottanut viikonlopun syömiset tosi rennosti, ottaen huomioon kaikki juhlat, niin nyt ei enää ees tee mieli herkkuja. Tästä on hyvä lähteä dieettaamaan. Viikonlopusta löytyy tosi paljon kuvia, tässä kuvassa oltiin eilen Hannan kanssa Namussa, oli ihan mieletön ilta 🙂

83 thoughts on “Fiilikset iltaa ennen dieetin alkua

  1. Paluuviite: turquoise keychain
  2. Paluuviite: 2018 hyperdunk low
  3. Paluuviite: high top breds
  4. Paluuviite: black nike school bag
  5. Paluuviite: plaid ascot mens hat
  6. Paluuviite: speed football helmet
  7. Paluuviite: p麓8644 sunglasses
  8. Paluuviite: womens make a wig cap

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.