Ensimmäinen päivä takana

Posted on Posted in Punttimimmi, Yleinen

Parsakaali tuntuu jo nyt tulevan korvista ulos kun takana puoli kiloa sitä vihreää herkkua. Mitä en siis keittänyt tarpeeksi pitkään vaan on ollut vähän turhankin al denteä… Muuten fiilis on ollut ihan jees, vähän oli nälkää päivällä ja ihan jäätävä väsymys iskenyt illasta. Veto ihan poissa, jos ei olisi ollut pakko käydä kaupassa niin olisin varmaan nukahtanut jo ennen ilta kahdeksaa 😀

Treenit sain tehtyä aamupäivästä, aivot ovat olleet vähän normaalia hitaammalla, niin että muutkin ovat huomanneet mun lagauksen 😀 Herkkuhoukutuksia löytyy kotoakin ihan liikaa, mutta päätös on päätös, eli vaikka tekisi mielikin syödä juustonaksuja tai kakkuja niin ei oo vaihtoehto! Pari kundia salilt kävi kakulla, itse vedin vieressä parsakaalia ja broileria 😀 Näin täällä! Nyt nukkumaan niin aivot toimivat toivottavasti paremmin 😀

67 thoughts on “Ensimmäinen päivä takana

  1. Paluuviite: kick-shoes
  2. Paluuviite: airwalk sneakers mens
  3. Paluuviite: puma watch vivadoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.