Ahaa-elämys jalkatreenissä

Posted on Posted in Punttimimmi, Yleinen

Kävin äsken salilla treenaamassa etureisiä, helteestä huolimatta salilla oli sopiva lämpötila! Sunnuntain tankkauspäivän jälkeen sarjakestävyys oli parantunut huomattavasti ja kivan pumpinkin sain jalkoihin aikaiseksi. Tajusin kyykkäilessä että olen tehnyt pienen tai aika suurenkin virheen täysin tiedostamatta, eli toistojen välissä laittanut jalat suoraksi ja hengittänyt pari kertaa raskaimmissa sarjoissa lähes joka toiston jälkeen. Eli tällöinhän lihas ei jännity kun pari sekunttia kerralla, ja lepää siinä välissä. Ja tämähän koskee muitakin liikkeitä, esim. prässi ja hack-kyykky. Nyt kuitenkin huomasin sen niin jatkossa vahingossa lepääminen jää ehdottomasti pois! Kunnon ahaa-elämys, varmaan moni muukin tekee tätä tiedostamatta, eli kannattaa olla skarppina 😀

Etu-kyykky 9x20kg, 3x8x25kg
Prässi 12x187kg, -25kg, -25kg, -25kg, 87kg ilman taukoja
Hack-kyykky 2x8xteline+5kg
Reisiojennus laitteessa 10x25kg-20kg-15kg ilman taukoja

Viime sunnuntaina pidin siis melko vapaan tankkauspäivän, sillä paino ei ollut laskenut 15 päivään niin tarkoituksena boostata aineenvaihduntaa. Olin tosi innoissani asiasta, mutta oli ihan hirveetä!!! 😀 Mikään ei maistunut hyvältä, kaikki mistä olen dieetin aikana haaveillut oli ällöttävää ja oli lähinnä ikävä parsakaalia. Oon ilmeisesti tullut hulluksi 😀

Ja se paha olo, hyi olkoon, kun menin nukkumaan fiilis oli lähinnä etten IKINÄ enää haluu syödä hiilareita elämässäni! Niin ja sanomattakin selvää varmaan turvotus mikä siihen liittyi, valehtelematta näytin siltä että odotin nelosia. Onneksi ei kuitenkaan ollut pysyvä tila! 😀

Maanantaina kävin Solanassa Tuomolla hieronnassa pitkästä aikaa, teki kyllä taas niin hyvää selälle! Ja tänään varasin myös valmistujaislahjaksi saatut PT-tunnit, eli heinäkuussa olisi Solanassa tiedossa rääkkäämistä Markon ja Samin johdolla, tuskin maltan odottaa!

2 thoughts on “Ahaa-elämys jalkatreenissä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.