Ratsastus, paini ja muita kesän liikuntamuotoja

Posted on Posted in Punttimimmi, Video

Tein pienen listan liikunnasta mitä tänä kesänä aion harrastaa/kokeilla perus punttitreenin lisäksi:

– ratsastus
– paini
– nyrkkeily
– tankotanssi
– golf
– bodycombat
– mäkijuoksu
– uinti

Kuten moni tietääkin olen ratsastanut lähes koko ikäni, siihen asti kunnes aloitin opiskelut Helsingissä ja samalla vapaa-ottelun. Nyt siitä on jo melkein 2 vuotta kun olen viimeeksi ollut hevosen selässä, mutta ensi tiistaina olisi tarkoitus lähteä Antonian kanssa ratsastamaan, jännää!!! Saa nähdä olenko unohtanut kaiken vai ovatko jutut jääneet lihasmuistiin tai johonkin syrjempään aivolohkoon ja tulevat esiin kun tuntee hevosten tuoksun?
Hoitohevoseni Hyden kanssa Vermon poninäyttelyssä
Velursia vuokrasin jonkun aikaa, uskokaa tai älkää mutta kuva on otettu lokakuussa, oli melko lämmin syksy 😀

Ja sitten se paini/nyrkkeily! Viime aikoin mulle on iskenyt ihan hirveä hinku päästä mattopainimaan, ei siis välttämättä mihinkään ohjattuihin treeneihin, vaan sparraamaan. Hannan kanssa ollaankin sovittu että mennään joku päivä painimaan (= meen otaamaan turpaan), saa nähä mitä siitä tulee, kun painissa ja lukkopainissa johon olen tottunut on ilmeisesti aika paljonkin eroa! 
Videon takana Anton Tevajärvi ja Niklas Jäntti, kuvattu GB Gymillä Helsingissä. Tämä on tehty meidän opiskelun ensimmäisen vuoden loppupuolella, muistan olleeni hirveässä keuhkoputkentulehduksessa kun kuvattiin 😀
Entäs tankotanssi ja golfaaminen? Mulla ei ole kummastakaan minkäänlaista kokemusta, mutta ollaan Evan kanssa jo pitkään puhuttu että menisin hänen kanssaan kokeilemaan. Ehkä näistä kahdesta niin tankotanssi saattaisi olla se mikä on jatkossa lähempänä sydäntä, en ole ikinä oikein ymmärtänyt golfin ideaa. Mutta hei, ei voi tietää ennen kun on kokeillut 😀

7 thoughts on “Ratsastus, paini ja muita kesän liikuntamuotoja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.