Tankkauseväitä ja lisäravinteita

Posted on Posted in Punttimimmi, Yleinen
Sunnuntaina tankataan!

Ärsytti kassalla kun olin ostamassa leikkeleitä josta ilmeisesti puuttu joku viivakoodi ja myyjä kysyi ehkä vähän tahdittomasti että ”haluatko varmasti ostaa tätä?” MIKSI TOISIN TUOTTEEN KASSALLE JOS EN HALUAISI OSTAA SITÄ?!!???? Lopuksi suostuin sitten juoksemaan kinkkuhyllylle hakemaan toisen pakkauksen…

Sain tänään myös vihdoinkin mun eväspaketin Fitnesstukusta, oon ollut ihan varma että flunssa iskee kun en ole viikkoon syönyt C-vitskua kun tabut loppui. Heraa ostin kuten aiemmin mainitsinkin makuna Cookies and Cream, aika hyvän makuista, mutta tosi makeeta. Hyvää vaihtelua kumminkin suklaa-pähkinäprotskuun!

Myös uudet aurinkolasit tarttu mukaan, oli vähän pakko kun rikoin mun viime uudet lasit, ja yritin korjata niitä niin samalla rikoin sitten toisen parin XD

Tänään kello 23 alkaa sitten makoisa työputki, jos oikein laskin niin siitä seuraavien 29 tuntien aikana olen töissä 24 😀 Ajattelin tänään vielä viikonlopun kunniaksi heittää kunnon bilemeikit, kun tuntuu et nykyään mul on koko ajan naama naturellina, niin vähän vaihtelua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.