PT-treeni ja muutoksia ilmassa

Posted on Posted in Dieetti, Punttimimmi

Tulevan viikon sisällä on tiedossa muutoksia treenirutiineihin, mun saliohjelma muuttuu 5-jakoisesta 3-jakoiseen ja maanantaina aloitan uuden dieetin. Siirryn ketoosidieetiltä hiilaripitoisempaan dieettiin. Kieltämättä jännittää että miten tulen kestämään näläntunnetta, sitä kun ei varsinaisesti ketoosilla ole ollut. Aamupainoni oli tänään 76,8kg, eli vajaassa kuudessa viikossa paino tippunut reilu 4kg. Ainakin laihtumiskommentteja satelee niin ilmeisesti silmiinnäkyvä muutos on suurempi kuin mitä vaaka näyttää. Parempi näinpän 🙂

Tältä mun aamupala on näyttänyt koko kesän, maanantaista lähtien rahka vaihtuu kaurapuuroon!

Eilen kävin tosiaan elämäni ensimmäisessä treenissä personal trainerin kanssa, treenauttajana toimi Marko Heikkinen Solanassa. Olin niin täpinöissäni että varmaan hymyilin kun Naantalin aurinko koko matkan Hakaniemeen! Sami on tehnyt minulle uuden treeniohjelman, niin kävimme läpi yhden päivän liikkeet, rinta-olkapäät-ojentajat tulevat jatkossa muodostamaan yhden treenin. Katsottiin tekniikat kuntoon, ja oli kiva huomata etten ole treenannut ihan päin skutsia! Jäi tosi hyvä fiilis treenistä, ja sain hyviä uusia näkökulmia omaan tekemiseen! Heinäkuun loppupuolella olisi tiedossa seuraava treeni, silloin jalkarääkkiä Sami Maaniemen kanssa.

Kohta lähden salille kokeilemaan uutta selkä-hauis-vatsa ohjelmaa, jännää! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.