Unless you puke fainth or die – keep going

Posted on Posted in Punttimimmi, Yleinen

Sitä sain kyllä hokea päässäni muutaman kerran äsken salilla, kun tein jalkatreenin uuden ohjelman mukaisesti. Olen tähän asti jakanut jalat kahteen päivään, mutta nyt teen koko jalat yhdessä treenissä, pitkillä sarjoilla. Yhteensä 2 tuntia tuli rääkättyä jalat oksennus kurkussa, siinä kyllä joutui vähän miettimään että miksi tätä oikein tekee, mutta kunnialla loppuun saakka.

Siinähän siinä onkin kivan ja kovan treenin erot. Kivan treenin jälkeen voi ottaa sata söpöä kuvaa itsestään ja postata kaikenmaailman sivuille, koska on niiiiin ihanan näköinen tietty kuvateksti ”no pain no gain”. Kovan jalkatreenin jälkeen saattaa yrittää ottaa pari kuvaa, kunnes huomaa että niistä tulee heilauttaneet koska käsi tärisee, sitten tajuaa ettei halua ikinä julkaista niitä kuvia koska naama on punainen ja hikinen ja kaukana edustuskunnosta. Arvatkaa kumpaa suosin?

Mun nenässä myös nykyään koreilee makea mustelma, tarjoan protskupatukan sille joka arvaa oikein että mistä sen olen saanut, haha 😀

4 thoughts on “Unless you puke fainth or die – keep going

  1. Olet vetänyt itteäs jollain painolla tai tangolla nenää, koska mäkin olen sen tehnyt ainakin kahvakuulalla. varmaan jollain muullakin 🙂 ei kiva. -paula-

    1. Haha, se olisi vielä ollut uskottavampi stoory, harjasin hiuksiani ja vahingossa löin nenään sen harjan kovalla osalla! Onneksi lähti nopeasti mustelma pois 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.