Kyllä naapurit taas tietävät että olen olemassa

Posted on Posted in Punttimimmi, Yleinen

Voi hyvät hyssykät että mulla on jalat jumissa! Tuskin pääsin aamulla sängystä ylös ja jo jääkaapille käveleminen tuottaa kunnon äheltämistä, odotan vain että missäkohtaa naapurit ihmettelevät mun metelöintiä. Ulkona olen sentään onnistunut hillitsemään äänitehosteet, mutta ilmeet ja kävelytyyli edelleen sen mukaiset. Ilmeisesti vähän pienemmillä painoilla pitempiä sarjoja ei ollutkaan hassumpi idea 😀 Ja kun on tottunut että joko etureidet tai takareidet-pohkeet ovat tukossa, niin on se aika gutaa kun koko koivet huutavat! Pitää varmaan varmuudeksi lähteä vähän aikaisemmin töihin että ehtii ajoissa kun käveleminen astetta hitaampaa 😀

Mun ehdoton uusi lemppariprotskujauhe on; MASS:in Stracciatella. Ihan uskomattoman hyvää, maistuu ihan jäätelöltä! Sitä on kiva tälleen dieetillä vetää herkkuna, mutta pakko myöntää ettei 25g heraa kyllä hirveästi lämmitä mieltä kun on nälkä, pikkasen vaan! Mikä on sun lemppari?
Treenasin tänään rinnan-olkapäät ja ojentajat, hyvä treeni ja jaksaminenkin oli kohdillaan. Huomaa kyllä että on ihan eri treenata kun on hiilaria kropassa astetta enemmän, ja vielä treenijuomana EEA+malto. Lisää siitä myöhemmin, nyt pitää kiirehtiä töihin!

2 thoughts on “Kyllä naapurit taas tietävät että olen olemassa

  1. Treeni muuttuu niin kroppa herää – siis lihakset jotka on saaneet olla vain peesailemassa niitä joihin varsinainen liike on uponnut. Kipu on kivaa, eiks jeh? 😉

    Vetäisin itse tänään mielipuolisen huimaa-huojuu-lähes-oksentaa jalkatreenin, joten odottelen innolla pääseekö huomenna lainaamaan rollaattorin joltain naapurin mummolta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.