Arkirutiinit, Linnanmäki ja dieettiviikko 8

Posted on Posted in Dieetti, Duunit, Punttimimmi

Hola kamuseni! Muutaman viikon työputki meneillään niin siksi en ehdi postata niin aktiivisesti, arkirytmi menee seuraavanlaisesti:

16:30-17:30 herätys
aamupala
treenijuomien sekoitus
~ 19:00-21:00sali
kaupassa käynti + ruoanlaitto
syöminen
viimeistään 22:00 eväiden pakkaaminen + töihin ehostautuminen
22:55 lähtö töihin
23:15-5:15 töissä ja sitten nukkumaan <3

Viikonloppuisin yleensä pidemmät työpäivät, välillä 2 vuoroa päivässä, jolloin nukkuminen ja treenaaminen kärsivät. Esim. viime viikonloppuna olin normiduunin lisäksi töissä Iron Maidenin keikalla, mikä käytännössä tarkoitti sitä ettei sinä päivänä oikein muuta ehtinytkään tehdä. Mutta arkisin ehtii sitten nukkua senkin edestä, jos ei ole mitään kummallista sovittuna niin pyrin nukkumaan n. 10 tuntia joka yö.

Eat, train, sleep – repeat vai miten se meni? 😉

Pitkinä päivinä eväät pysyvät kylmänä piknik-korissa

Perus työyön eväät; välipalaprotskut x2, päivällinen ja iltapala


Nyt on meneillään dieettiviikko 8, reilun viikon olen syönyt hiilaripitoisemmin ja painoa nyt pudonnut yhteensä vajaa 6kg. Tänään aamupainoni oli 75,3kg joten rupeaa kieltämättä olemaan aika kevyt olo. Nyt kun taas syön hiilareita huomaan paremmin miten ketoosi oikeasti vaikutti mielialaani, minähän olin kunnon ihmisvihaaja! Tällä hetkellä minusta on taas ihan mukavaa kun ihmiset tulevat juttusille, ja jos ei huvita jaksan vastata kohteliaasti ”ei valitettavasti kiinnosta” sen jäätävän ”EI”:n sijaan, käytännön esimerkkinä yksi kaverin kaveri joka tuli baarissa joskus juttelemaan kun olin vapaalla, olin sille tosi tyly kun ärsytti, nyt viikonloppuna hän sattui työpaikalleni ja tuli juttelemaan ja totesi heti että olin kun eri ihminen 😀

Kuva: www.inthecity.fi

Käytiin muutama viikko sitten Evan kanssa tanssimassa, tosi hauska tapa tehdä vähän aeroobista jos ei lenkkeily innosta! Ja hei, se että menee baariin tanssimaan ei välttämättä tarkoita sitä että pitäisi juoda alkoholia ja pitää jatkot mäkkärissä, vaikka se tosin tuntuu olevan jokatoisen harrastus. Valintakysymys! Tosin enpä tiedä kuinka fiksua se nyt on muutenkaan valvoa koko yötä, ellei sitten elä yörytmillä kuten allekirjoittanut.

Eilen oli tosi kiva päivä, käytiin perheen voimin Linnanmäellä. Oli tosi tosi hauskaa, huusin laitteissa niin että muita nolotti, mutta se nyt vähän kuuluu asiaan. Ja teki tosi hyvää päälle tehdä vähän muutakin kun miettiä salaattia ja hauiskääntöjä. Sää ei tosin suostunut, välillä satoi ja oli tosi kylmä, joka tänään on kostautunut vilustumisella. Tämän päivän treeni jää siis välistä, toivottavasti lepo auttaisi ettei tästä pahene!

PS. Muistakaa seurata mun touhuja instagramissa nimimerkillä Natalialiah, sitä ehdin vähän useammin päivitellä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.