2012 vs. 2013

Posted on Posted in Kuntokuvia, Punttimimmi

Ensimmäinen kuva on otettu 18-vuotis syntymäpäivänäni ja toinen nyt heinäkuun alussa. Pientä muutosta ehkä havaittavissa? 😉

Kun ensimmäistä kuvaa katsoo niin tuntuu siltä että siitä olisi 100 vuotta, on ehtinyt tapahtua niin paljon ja olen paitsi fyysiseltä olemukseltani myös henkisesti kehittynyt todella paljon. Ystäväpiirini ja kiinnostuksen kohteeni ovat nykyään hyvin erillaiset, muutama ystävä on tippunut matkalta pois mutta olen myös saanut oppia tuntemaan monta todella ihanaa ihmistä ja tietty tosiystävät ovat pysyneet <3 

Jos minulta olisi silloin, 18-vuotis syntymäpäivänäni kysytty että miltä elämäni näyttää tänään niin vastaus olisi ollut hyvin erillainen siitä mitä se todellisuudessa on, mutta olen iloinen siitä mihin suuntaan olen mennyt, ja juurikin siitä etten ole suunnitellut liikaa vaan tehnyt sitä mikä sinä hetkenä tuntuu oikealta ja sitä mistä nautin.

Erityisen suuri kiitos kuuluu juuri kaikille läheisilleni, jotka jaksavat kuunnella höpinöitä treeneistä, katsoa kun miljoonatta kertaa peilin edessä jännittelen enemmän ja vähemmän olemattomia lihaksia ja ihmetellä miten raahaan ällöttävän näköistä ruokaa pusseissa kaikkialle. Kiitos teille, te olette ihan parhaita!!!

9 thoughts on “2012 vs. 2013

  1. Teet ilmeisesti promotöitä? Pakko kysyy että mitä kautta pääsit tähän duuniin? Ilmeisesti jonkun mallitoimiston kautta joo, mutta mitä kustannuksia sulla tuli siitä kaikesta ”alkuhässäkästä”? Ite oisin tosi kiinnostunut promotytön hommista mutta näin nuorella iällä (16) ei oikee pitkälle vielä mennä, mutta jostaihan pitää aloittaa. 😀

    1. Moikka! Joo promohommiakin tulee tehtyä, tällä hetkellä vain yhdellä firmalla. Mielestäni suuri osa firmoista vaatii täysi-ikäisyyttä, mutta vähän työkuvasta riippuen löytyy varmasti myös ala-ikäisille töitä. Kannattaa selata esim. mol.fistä, sielä usein haetaan promootiotyöntekijöitä eri tehtäviin, itse päädyin alalle suhteiden kautta, eli missään mallitoimistossa yms. en ole ikinä ollut eikä mitään kustannuksia ei ole tullut. Tsemppiä työnhakuun! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.