Samin jalkatreenistä selviydytty

Posted on Posted in Duunit, Punttimimmi

Huh, sainpahan viime viikonkin pakettiin! Tänään on tämän työputken päivä numero 13, kivasti sain kuitenkin vaihtelua ollessani viikonlopun töissä Summer Sound -festareilla, josta moni minut bongasikin.

Treenien suhteen viime viikko oli todella heikko, alkuviikon olin vilustunut ja loppuviikosta en millään ehtinyt salille tehdessäni vielä vähän ekstra työvuoroja, eli tuplavuorot muutamana päivänä. Eikä siinä nyt olisi mitään järkeä että tinkiä jo valmiiksi kohtalaisen lyhyistä yöunista jotta menisi väsyneenä treenaamaan. Viikon ainoaksi treeniksi jäi siis torstain hauistreeni, todella tiukassa aikataulussa, mutta sitäkin parempi treeni. 
*Scott-hauiskääntö 4x15x20kg
*Keskitetty hauiskääntö polvella 4x20x5kg
Vuorotahtinen hauiskääntö seisten 4x maximitoistot x5kg
Viimeviikon ainoa treeni
Tänään kävin Solanassa Sami Maaniemen treenautettavana, jalkapäivä kyseessä. Ihan törkeän hyvä fiilis jäi, vaikka jaloista meinasi kyllä loppua voimat kesken, niin tahdonvoimalla sitten loppuun. Yhdessä vaiheessa kun yritin nousta ylös jalat tärisivät niin paljon etten oikeasti meinannut päästä, mutta näin sen kuuluukin olla 😀 Varmaan huomenna ja varsinkin ylihuomenna mummot taas ohittavat kaduilla 😀 Katsottiin läpi mun treenitekniikkaa ja uutta ohjelmaa, sain taas tosi hyviä vinkkejä omaan tekemiseen. 
Mielenkiintoista nähdä miten tästä rupeaa kehittymään, kun tekniikkaa vähän hiotaan ja toistomäärät huomattavasti pitenevät. Ehkä suurin muutos mun treeneissä sarjapitkuuksien lisäksi tulee olemaan se että rupean panostamaan venyttelemiseen, varsinkin treenin aikana mutta myös jälkeen Venyttelyyn kun en todellakaan ole tähän mennessä laittanut aikaa, vaikka tiedän että se on tärkeätä.

Treenijuomana myrkynväristä EAA+Malto

Nyt löytyy taas paljon uutta motivaatioa uuteen treeniviikkoon, keskiviikkona jatketaan lihashuoltoa hieronnalla, ja ensi viikolla taas tiedossa treeni Samin kanssa. Eli mun lärviä nähdään Solanassa lähiviikkoina useamminkin 🙂

5 thoughts on “Samin jalkatreenistä selviydytty

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.