Kiireinen viikonloppu ennen sängynpohjaa

Posted on Posted in Punttimimmi, Yleinen

Terveisiä sängynpohjalta! Ei yhtään kyllästytä täällä makoilu, ei, mutta onneksi pääsin sentään viime viikonloppuna vähän ihmisten ilmoille. Yritän saada huomiseksi aika lääkäriin, ei tämä mielestäni ole oikein normaalia että lämpö jatkuu näin pitkään, vaikka muutaman päivän poissa olikin. Mutta palataanpa viime viikonloppuun ja kivempiin asioihin! Töissä lukija antoi palautetta että pitäisi olla blogissa enemmän kuvia, joten olen nyt yrittänyt napata pari enemmän kuin normaalisti 😀 En oikein tiedä mitä kuvaisi, ja tämä peilin edessä kuvaaminen NIIN ei ole mun juttu, lähinnä hermostuttaa kun yrittää ottaa kuvia… Pitäisi varmaan hankkia puhelin jossa on 2 kameraa jotta voisin napata kuvia mun naamasta ihan joka paikassa 😀 Haha…

Lauantaina kävin treenaamassa rinta-olkapäät-ojentajat jonka lisäksi pumppailin hauiksia vähän loppuun. Jotenkin oli levoton olo läpi treenin, tuntui etten ihan saanut siihen sellaisia tehoja mitä olisin halunnut. Vinopenkin tangolla päätin jatkossa skipata, sillä salilla ei löydy sellaista telinettä vaan olen aina säätänyt itseni kyykkytelineeseen tai vastaavaan, ja siinä on tosi vaikeaa saada tanko telineestä ja telineeseen, kerran meinasi olkapää pettää kun otin tangon telineestä. Jatkossa sitten sama liike käsipainoilla, astetta turvallisemmin! 🙂

Sunnuntaina kävin serkkuni rippijuhlissa, ihanaa kun olin jo etukäteen varoittanut dieetistäni, niin kukaan ei sen kummemmin kummastellut sitä etten maistanut kakkuja. Tyytyväisenä join kupin kahvia ja seurustelin sukulaisten kanssa!

Valmistautumassa juhliin, yöunet jäi vähän turhan lyhyiksi yövuoron ansiosta.

Äiti otti minusta muutama kuva pihalla, tässä ainoa jossa mulla oli silmät auki 😀

Ja yöt luonnollisesti töissä, huhheijjaa minkäverran väkeä oli liikenteessä, selvästi huomasi että oli Weekend festari meneillään! Maanantaina riitti taas virtaa treenata, ja tuli tehtyä ihan mieletön selkätreeni. En edes muista milloin olisin viimeeksi saanut selän tehtyä niin loppuun! Ja samaan treeniin tietty hauis ja vatsa.

Mun silmänaluset eivät oikeasti olleet näin mustat, vaan hienona tehosteena Instagram-filtteristä!

Maanantaina sitten palelin koko yön töissä, ensin luulin sen johtuvan kovasta ilmastoinnista, mutta viimeinen tunti rupesi jo olo tuntumaan kuumeiselta, ja siitä asti lämpö on ollut fakta ja sängynpohja kaveri. Voitte vain kuvitella oloani tiistaina, selkätreeni oli hyvinkin mennyt perille ja siihen lämpöä päälle, olo oli kun panssarivaunun alle jääneellä 😀

6 thoughts on “Kiireinen viikonloppu ennen sängynpohjaa

  1. ihana! pakko kysyy miten oot joutunu/päässy vartijahommiin? 🙂 ps. jatka samaa mallia!

    1. Kiitos! 🙂 Oikeastaan en tee vartijanhommia ollenkaan vaan olen järjestyksenvalvoja, johon innostus alunperin lähti siitä kun harrastin vapaa-ottelua ja suuri osa äijistä oli portsareita niin mäkin halusin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.