Expoa odotellessa

Posted on Posted in Kisat, Punttimimmi

Heipäti hei, kiirettä pitänyt kun vihdoinkin olen tullut terveeksi, niin en ole ehtinyt postata. Ja mikä sen ihanampaa kun nähdä ihmisiä tietokoneen sijaan 😀 Tänään kävin Evan kanssa shoppailemassa, kerrankin löytyi just mitä pitikin, mustat farkut ja korkkarit, jess!

Pakko laittaa kuvatodistetta, mullakin kerran päällä muuta kun treenivaatteet 😀

Tällä viikolla olisi tarkoitus viettää joka yö töissä, tiukkoja treenejä ja sunnuntaina vihdoinkin tiedossa Nordic Fitness Expo 🙂 Alunperin tarkoitus oli mennä Lahteen koko viikonlopun ajaksi, mutta tuli vähän muuttujia, niin lauantain kisat jää mun puolesta näkemättä, mutta sunnuntaina tosiaan Heidin kanssa mestoille! Pitkä päivä varmasti tiedossa, mutta hyvin on motivaatiotakin kun illan viimeisessä luokassa kannustetaan Ninaa bikinin voittoon ja expojen jälkeen mennään sitten juhlistamaan hänen dieettinsä päättymistä, toivottavasti  mitali kaulassa! 🙂 Can’t wait! Itseasiassa munkin dieettikausi ”päättyy” samaan ateriaan, mutta siitä lisää myöhemmin!

Lippu hankittu ajoissa!

Nyt on pakko vetäistä pienet päikkärit ennen töitä, paljon olisi postauksia ja kuvia odottamassa kirjoittamista, koitan raapustaa ne tänne mahdollisimman pian!

5 thoughts on “Expoa odotellessa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.