”Eikö huomenna ole vaikeaa kävellä kun noin kovaa treenaatte?”

Posted on Posted in Kuntokuvia, Punttimimmi

Onko sinulla dieettimotivaatio hukassa? Söisitkö mielummin rasvaista ruokaa ja hiilareita kuin niitä ikuisia broilereita? Nyt löytyy ongelmaasi ratkaisu, ainakin minulla osoittautui hyvin tehokkaaksi! Käytiin viikonloppuna Evan kanssa syömässä kiinalaista, noin 3 tuntia ennen jalkatreeniä. Tämä tietoisesti ei ollut treenin kannalta mikään fiksu ajatus, mutta päätin kuitenkin viettää kamun kanssa laatuaikaa. No eikai siinä, ruokaa sulattelin kunnolla ennen kun Hanna ajoi pihaan ja lähdettiin yhdessä treenaaman. Hyi että! On kahdenlaista pahoinvointia salilla, se hyvä pahoinvointi kun treeni on niin kova että meinaa oksentaa, tai sitten tämä toinen, kun kiinalaiset käyvät sisäistä sotaa vatsassasi eivätkä sarjojen jälkeen osaa päättää että pysyvätkö sisällä vai ei. Aivan järkyttävä olo treenata, kun kunnon hiilaripöhö päällä ja jäätävä oksennus. Mä en enää ikinä haluu syödä mitään tuollaista!!! Kokeilkaa pois jos ette usko 😀

Enemmän ja vähemmän hymyilevät tytöt 😀

Oli silti hyvä treeni vaikka olo ei ollut, olen tosi huono treenaamaan seurassa, mutta Hannan kanssa toimii yllättävän hyvin kun ollaan molemmat tottuneita siihen että treenataan eikä jutella. Muutama jäinen sana tuli vaihdettua ja vähän tsemppiä sarjojen lopussa, loppuvenyttelyn aikaan oli sitten aikaa juoruilla senkin edestä. Tuli myös otettua vähän kuntokuvia, nämä siis viime sunnuntailta parin viikon sairastelun jälkeen:

Ja tästä seuraavana treenikertana vuorossa oli rinta-olkapäät-ojentajat. Kuten aiemmin kirjoitinkin niin jätin vinopenkin tangolla pois ja tein nyt saman liikkeen käsipainoilla. Erittäin toimiva liike, pitkästä aikaa. Muutenkin ihan huipputreeni, painoja vähän nostelin viimekerrasta ja lihakset sain vedettyä ihan loppuun. Venyttelyliikkeissä on vielä hakemista, ilmeisesti minulla on yliliikkuvat olkapäät, joten on välillä haasteellista saada rintalihasta venymään.

Pahoitteluni sumeasta kuvasta, akku loppui kesken niin en montaa otosta ehtinyt olla, mutta pointti lienee tästäkin ilmenevän. Ai että olkapäitä hapotti 😀

Ja postauksen otsikko kuultu salilla takareisisettien välissä.

77 thoughts on “”Eikö huomenna ole vaikeaa kävellä kun noin kovaa treenaatte?”

  1. Paluuviite: air jordan 5 bobcat
  2. Paluuviite: nike air max 2012
  3. Paluuviite: jordan 2 retro
  4. Paluuviite: all yellow pumas
  5. Paluuviite: nike camo jumper

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.