Treenaavien jouluaatto

Posted on Posted in Kisat, Punttimimmi

Viikon viimeinen treeni hoidettu alta pois, eli tästä se lähtee! Huomenna nimittäin tiedossa ainakin itselleni vuoden odotetuin tapahtuma, nimittäin Nordic Fitness Expo. Vähän niinku treenaavien jouluaatto haha 😀 Laitetaanpa vähän throwbackia viime vuodelta:

Eva ja Jari ”Bull”Mentula
Body SM ja Mika Nyyssölä
Allekirjoittanut Messukeskuksen pihalla

Kuten huomaatte viime vuonna ei tullut vinoa pinoa kuvia otettu, mutta toivottavasti saataisi tänä vuonna vähän enemmän räpsittyä. Sentään kaksi media-assaria/bloggaajaa matkalla, niin olisihan se vähän hassua muuten 😀 Just tajuttiin Heidin kanssa että meistä ei ole yhteiskuvaa, muuten heittäisin sellaisen vielä tänne! Nojoo, ei mulla tähän hätään muuta, tunnin päästä lähden töihin ja sitten Heidi tulee tänne yöksi. Aamulla jäätävän aikainen herätys, mä kun vielä elän yörytmillä! Eli palataan maanantaina, I’m so excited that I’m farting rainbows haha 😀

One thought on “Treenaavien jouluaatto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.