Valoja nukkumatti, en halua torkahdella kesken sarjaa!

Posted on Posted in Kuntokuvia, Punttimimmi

Kun nyt ilmeisesti uni ei tule niin voin yhtähyvin bloggailla 😀 Viime päivinä musta tuntuu että nukkumatti on elänyt ihan omaa elämäänsä ja iskenyt väsymispulveria (vai mitä se nyt tekeekään) mun silmiin ihan oman mielensä mukaan. Esimerkiksi; torkahdin eilen salil kesken sarjaa!!!!! Tai no en tiedä voiko sitä nukahtamiseksi kutsua, mutta kipeilyn jälkeen pääsin eilen palamaan salille, treenivuorossa oli jalat.

Kun pääsin takareisien kimppuun rupesi väsyttämään tosi paljon, haukotutti melkein joka toiston jälkeen. Päätin että ylläpitääkseni jonkinlaista energiaa vaihtaisin päivän treenistä GHR:n suorinjaloinvedoksi takareisille. Treenipainona 17,5kg per käsi. Ensimmäinen sarja meni ihan hyvin, mutta kesken toista sarjaa havahduin siihen et olin jäänyt vain lagaamaan kesken sarjaa tuijottamaan tyhjää, olin ihan täysin unohtanut mitä olin tekemässä. Salilla ollut kundikin katsoi mua vähän hassusti, toivottavasti en sentään ruvennut kuorsaamaan 😀 Tässä kohtaa kuitenkin totesin että treeni taisi olla tässä, yleensä mielestäni väsymys ei ole mikään hyvä syy lopettaa treenin, mutta sekin riippuu väsymyksestä. Onko kyseessä väsymys vai kooma 😀

Ilmeisesti keskistyn salilla liikaa punteilla treenaamiseen enkä peilin edessä oleskeluun, kun multa ei vieläkään coolit poseet oikein luonnistu 😀

Olin kumminkin ihan varman että tällaisella väsymyksellä uni tulisi nopeasti, mikähän oli tarkoituksenikin. Rytmi piti siis kääntää kun mulla alkoi tänään ylioppilas-kirjoitukset. Viime keväänä ilmoittauduin puoliläpällä, vaikken lukiota ole käynytkään, ja kaikilla ”lukiokursseilla” mitä meillä koulussa järjestettiin loistin poissaolollani! No arvatkaa jos sain unta 😀 Kello 2 yöllä kun katsoin kelloa enkä vieläkään nukahtanut rupesi kyllä stressi jo nousemaan, kiva mennä kirjoittamaan ilman kunnon yöunia! Teinpä siinä sitten vähän kehonhuoltoa piikkimatolla, ja jossain vaiheessa sitten olin nukahtanut koska heräsin katsomaan kelloa. Tietty piristi huomata että vielä saa nukkua puolituntia. Eli loppujenlopuksi n. 2h yöunilla mentiin…

Mistä tunnistaa huonosti kääntyneen rytmin? Kaksi kuppia kahvia ja energiajuoma ennen aamu 8.

Pakollinen kuva myös koulun saniteettitilasta.

Itse kirjoitukset uskon menneen nappiin, ainoa ongelma oli että se nainen joka nauhalla höpötti puhui vähän liian hitaasti ja turhan selkokielellä, meni vähän kiinnostus 😀 Puolustuksekseni olen kuitenkin tottunut kuuntelemaan känniapinoita ja muita yön sankareita, jotka eivät aina kovin selkeästi artikuloi mutta silti haluavat tulla ymmärretyiksi 😀

Toivottavasti päässä lakkaisi pikkuhiljaa pärisemästä ja saisin vähän unta, tänään nimittäin aloitan venäjänkielen opiskelut, ja olisi suotavaa jos ei sieläkin olisi ihan koomassa!

91 thoughts on “Valoja nukkumatti, en halua torkahdella kesken sarjaa!

  1. Paluuviite: tazon 6
  2. Paluuviite: football cleats size
  3. Paluuviite: jogger pants women
  4. Paluuviite: marron argent nike
  5. Paluuviite: new balance
  6. Paluuviite: ladies tan converse
  7. Paluuviite: lebron xi id plat
  8. Paluuviite: afl richmond jersey

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.