Alaston olo ilman broileria

Posted on Posted in Punttimimmi, Yleinen

Huomenta kamut! Laitanpa vaihteeksi kännykkäpostauksen, istun tällä hetkellä odottamassa bussia matkalla isoäitini luokse! En eilen ehtinyt kokkailemaan eväitä kun salilla venyi, niin ihan alaston olo olla matkalla ilman broileripussejani 😀 vähän sama kun ois unohtanu housunsa kotiin (siispä kuvatodistetta että ovat jalassa) 😀 Mutta tuskin tässä nyt mitään hätää ole, puhuttiin isoäitini kanssa että leivottaisiin sämpylöitä, se tekee maailman herkullisimmat rusinasämpylät, nam! <3

Sieltä sitten illalla vielä kynsihuoltoon, Mexxillä kuulema jänniä uusia ideoita niin mielenkiinnolla odotan millaiset tehdään! Eilen tuli otettua videotodistetta salilla kun ennätykset paukkuivat, eli kannattaa pysyä kanavalla kun illalla ilmestyy tänne! Osaakohan joku arvata mikä liike ja paljonko nousi? 😀

Ihanaa syksyistä tiistaita juuri sinulle!

83 thoughts on “Alaston olo ilman broileria

  1. Paluuviite: nike shoes womens uk
  2. Paluuviite: fila fraction 2 green
  3. Paluuviite: oreo nike roshe runs
  4. Paluuviite: nike kyrie 1 all star
  5. Paluuviite: cheap bape shirts
  6. Paluuviite: pradamyhabit
  7. Paluuviite: nike. sock dart sp
  8. Paluuviite: feeling new balance
  9. Paluuviite: air jordan 10 gs

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.