Video: Hauiskääntöjä ja kehonhuoltoa

Posted on Posted in Punttimimmi, Video

Huh, onneksi enää muutama päivä tätä pirun päivärytmiä, rupeaa pikkuhiljaa hermostuttamaan jatkuva väsymys. Mun kroppa ei vain tykkää tästä että muka öisin pitäisi nukkua, ja kyllähän sen huomasi vallan mainiosti esim. keskiviikon kirjoituksissa, joihin jouduin menemään eilisen silmillä sillä uni ei vain tullut. Oli kuulkaas hilpeät tunnelmat yrittää keskittyä kun siinä kohtaa oli tullut valvottua jo vuorokauden 😀 Enää keskiviikkoon asti ja sitten saan taas nukkua päivisin <3 

Tänään kävin pitkästä aikaa hierojalla, ihan turhaan pitkä väli ollut, mutta en ole viitsinyt bookata hierontaa kun koko ajan on ollut olo että on tulossa kipeäksi. Hierottavanahan käyn Solana Fitness Centerissä Hakaniemessä ja hierojana Tuomo Jokinen. Oli kyllä taas selkä tosi jumissa, varsinkin alaselkä on kipeytynyt kun kirjoituksissa joutuu istumaan pitkiä pätkiä paikallaan, mihin en ole ollenkaan tottunut. Hieronta on kyllä mielestäni yksi parhaista lahjoista mitä voi itselleen antaa, ennen en ollenkaan panostanut kehonhuoltoon, oli jatkuvasti niska kipeä ja päänsärkyä, ja nyt kun vain ehdin käydä niin ne vaivat ovat poissa. Ei näitä asioita turhaan hehkuteta 🙂

Tuli muuten maanantaina otettua toinenkin video, olin ilmeisesti ehdottanut että otettaisiin vielä lopuksi pätkää hauiskääntöistä, mutta onnistunut 10 minuutissa unohtamaan sen joten kun salikaveri muistutti asiasta olin jo ehtinyt tehdä päivän toistot hauiksille. No, ei auttanut kun pieni lepo ja sitten raudan kimppuun, pakkohan sitä on hyödyntää kameramiestä täysillä kun sellainen kerran paikalla sattuu olemaan! Mutta tosiaan kuten videosta näkyy niin rupesi tytön voimat jo olemaan loppusuoralla 😀

Eikö näytäkin siltä että mulla on hauskaa? 😀 Nojoo, railakasta perjantai-iltaa lukijoilleni, mulla on pitkästä aikaa vapaa-viikonloppu joten huomenna on tiedossa kuvaukset päivällä ja illalla lähdetään tyttöjen kanssa ulos! Näihin tunnelmiin!

6 thoughts on “Video: Hauiskääntöjä ja kehonhuoltoa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.