Kuvauksia ja tanssiaskeleita

Posted on Posted in Kuvaukset, Punttimimmi

Olipa harvinaisen kiva viikonloppu! Tähän saattaa tosin olla osuutta se että olin vapaalla pitkästä aikaa viikonloppuna! Ei oikein tässä ammatissa sovi pitää viikonloput vapaina, ne vapaapäivät vietetään sitten esim. ma ja ti. Jos niitä nyt pitää ollenkaan 😀

Lauantai alkoikin harvinaisen hehkeissä merkeissä: olin mennyt ajoissa nukkumaan, ajatuksena että ehtisin salille ennen iltapäivän kuvauksia, mutten kuitenkaan laittanut herätystä kun kerran menin niin aikaisin nukkumaan niin ajattelin herätä itsestäni. Noh, miten kävikään… Heräsin siihen että summeri soi, ajattelin vain että ”en odota vieraita niin en mene avaamaan”, mutta sinnikkäästi jatkettiin soittamista niin menin ovipuhelimeen jossa kuulin Evan pirteän äänen. Kello oli 14, olin vastaherännyt ja oli tarkoitus aloittaa kuvaukset 😀 Vähän siis venyi aikataulu…

Behind the scenes; testikuvia ja pientä lämmittelyä.

Kuvattiin Kaivopuiston rannassa, tosi makeet maisemat niin sinne pitää kyllä eksyä uudestaankin! Tutustuttiin kuvausten aikana myös erääseen valokuvaajaan joka otti niitä varsinaisia behind the scenes kuvia, ehkä nekin eksyvät jossain vaiheessa tänne. Uusi kansikuva on ihan viimeistelyjä vaille valmis, eli se ilmestynee tänne ihan lähiaikoina, kunhan bloggerin kanssa yhteistyö sujuu. Laitan myös kunnon kuvat tänne kunhan ehdin.

Kuvausten jälkeen kävimme hakemassa Sushia ja sen jälkeen suuntasimme Namuun!

Ai että muuten kadutti kotimatkalla että unohdin ottaa vaihtokengät mukana, ei ole reilu kilometri ikinä tuntunut noin tuskaisen pitkältä! Koitan jos saisin vielä tänään layoutin vaihdettua, mutta kohta pitää mennä nukkumaan kun aamulla taas herätyskello soi laittoman aikaisin. Loppuviikoksi tiedossa kivoja suunnitelmia, enemmän ja vähemmän salaisia eli lisää niistä myöhemmin!

7 thoughts on “Kuvauksia ja tanssiaskeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.