Yksi viikonloppu – neljä treeniä

Posted on Posted in Punttimimmi, Yleinen
Sellainen viikonloppu! Leikin oikein sporttista mimmiä ja kävin lauantaina poikkeuksellisesti kaksi kertaa salilla. Ennen työvuoroa tein kovalla sykkeellä jalkatreenin, by far koko syksyn paras jalkatreeni, kun terveys on vähän takkuillut tähän asti. Nyt rauta oli kevyttä ja liikkui just niin kuin pitikin, mahtava tunne!

Tällä kertaa tein treenin viimeisenä liikkeenä GHR, oli pakko vähän soveltaa järjestystä jotta tiukassa aikataulussa ehtisin kun salilla oli muitakin laitteita käyttämässä. En oikeasti treenin lopuksi meinannut päästä matolta ylös, näytti varmaan sopivan hassulta kun puolapuita pitkin nostin itseni ihmisten korkeudelle 😀 Jalat tärisi ihan silmin nähden, hullua!
Todistusaineistoa, olin oikeasti aamuyöstä salilla 😀
Aamulla kun tulin töistä perjantain tunti turpaan -fiilikset olivat taas pinnalla, joten 8 tunnin työvuoron jälkeen päätin vielä käydä salilla piipahtamassa, vähän boxailemassa ylimääräiset energiat pois. Yritin treenin päätteeksi venytellä kun varsinkin pakarat olivat ihan jäätävän tukossa, mutta se osoittautui mahdottomuudeksi, koska olivat niin kipeät etten edes pystynyt istumaan venyttelymatolla haha 😀

 Sunnuntain aamutreenin jälkeen nukkumaan, sitten aamusta (iltapäivästä) hoidin vähän asioita ja 23 aikaan astelin taas salille. Salil eka, salil vika vai miten se meni? En muuten tiedä olenko jotenkin ymmärtänyt ton biisin tekstin väärin, mutta eikö se oikeasti tarkoita sitä että olet aamulla ensimmäinen salilla ja illalla viimeinen joka lähtee? Näin minä ainakin käsitin ja se olikin sunnuntain teema! Mutta ärsyttää kun joka toinen salilla vieraileva laittaa facebookiin/instagramiin kyseisen tekstin ja salikuvan, mitä järkeä jos vaan kerran sinä päivänä kävit salilla? Näitä muotijuttuja… 
Hyvä selkätreeni viikon päätteeksi, tosin jo huomasi että voimat rupesivat olemaan loppupuolella kun niin monta päivää putkeen salilla käynyt ilman mitään varsinaista lepopäivää, vaikka kaikkina päivinä en punttitreeniä olekaan tehnyt. Päätin siksi että teen selän kunnolla ja satsaan kaikki voimat siihen, ja tänään rästitreeninä hauikset + vatsa + kunnon venyttelyt. Oon edelleen maailman jäykin, mutta kyllä tämä tästä, pikkuhiljaa 😀
Niin hyvä drive tällä hetkellä että haluaisin asua salilla (no asunhan mä melkein jo), mutta huomenna pakko pitää lepopäivä salilta että pääsee kroppa palautumaan. Treeniin liittyvää ohjelmaa kumminkin tiedossa, lisää siitä myöhemmin 😉

3 thoughts on “Yksi viikonloppu – neljä treeniä

  1. Eikö sulla mee ihan hirveesti hyvää reeniaikaa tuohon posettamiseen? :I

    1. Heh, arvasin että joku ennemmin tai myöhemmin tarttuisi siihen! 🙂 Kuvat otan aina treenin päätteeksi jos jää aikaa, ja niihin menee noin 2 minuuttia, eli se on sitten pois jostain muusta. En mä nyt kuvien takia treenistä tinkisi, mutta niitä on mielestäni blogin kannalta ihan olennaista ottaa, kun tekee lukukokemuksesta huomattavasti parempi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.