NRJ:n ja Fitfarmin hyvinvointi-ilta

Posted on Posted in Duunit, Punttimimmi
Uni ei tule niin yhtä hyvinhän sitä voi blogia päivittää kuin sängyssä pyöriä! Tänään kävin aamulla Solanassa hieronnassa, ja sen jälkeen lähdin keskustaan ostamaan puhelimen. Rakas vanha puhelimeni valitettavasti veteli jo viimeisiä hengenvetojaan, akku kesti puoli tuntia ja ääni säröili puhuessa. Nyt päätin siirtyä omenaperheeseen myös puhelimen suhteen, joten mukaan tarttui Iphone 4S! 🙂 Heti oli tietenkin pakko kokeilla kakkoskameraa, minä tänään olkaas hyvät:
Oli muuten vähän liian vaikeaa mulle tää puhelimen käyttö, vaati 3 youtube-videoo että saisin sen edes käynnistettyä 😀 edelleen hirmu hukassa, mutta onneksi ihana ystäväni toimi Iphone-tutorina ja auttoi netin välityksellä 🙂
Illasta Heidi tuli mun luo ja suunnattiin Lasipalatsin Bio Rexiin jossa järjestettiin NRJ:n ja Fitfarmin naisten hyvinvointi -ilta.  Iltaa juonsi NRJ:n iltapäivästä tuttu Tuija Pehkonen ja Fitfarmilta puhumassa olivat Jutta Gustafsberg sekä Satu Kalmi. Aiheina olivat mieli, treeni ja ruokavalio. Vaikka mitään uutta en varsinaisesti oppinut oli mielenkiintoista kuunneltavaa, ja Jutan positiivinen energia tarttui kyllä yleisöönkin. Harvemmin katsomossa hihutetään noin paljon luennon aikana 🙂 
Heidillä on vielä lisää kuvia meistä kamerassaan, lisäilen niitä myöhemmin kun hän ehtii niitä lähettelemään! Huomenna aamulla pitää herätä aikaisin palaveriin viikonlopun I love me -messuista, jossa tulen olemaan koko viikonlopun edustustehtävissä! Oon niin innoissani tästä viikonlopusta, siitä tulee ihan huippu! 🙂

2 thoughts on “NRJ:n ja Fitfarmin hyvinvointi-ilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.