Muna- ja vitamiinirikas viikonloppu tiedossa

Posted on Posted in Punttimimmi, Yleinen

Sarjassamme Natalia kokkaa; opin eilen valmistamaan täysin uuden ruokalajin: nimittäin keittämään kananmunia!!! Hehe, noloa tiedän muttei ole tullut mitään pakottava tarvetta niitä itse keittää joten en ole ikinä opetellut. Tietty olen joskus lapsuudenkodissani äidin silmien valvomana keittänyt kananmunia, mutta juuri laskeskelin että 2 vuotta olen tässä asunnossa jo asunut enkä sen aikana ole kertaakaan keittänyt kananmunia! Muutama epäonnistunut munakas on sentään mahtunut mukaan! Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, right? 😉

Kuvatodistetta!

Jos olisin tiennyt että tämä on näin naurettavan helppoa olisin kyllä varmasti ryhtynyt tuumasta toimeen vähän aiemmin… Ja hei, ihan tyydyttävä tulos, 6/10 kananmunaa säilyivät ehjinä läpi keittämisen 😀 Must tulee viel jonainpäivänä jollekin tosi hyvä vaimo 😉 Ainakin bodysafkat onnistuvat! Ja nyt on sitten koko viikonlopuksi kananmunia syötäväksi, en ole ikinä keltuaisesta hirveästi välittänyt, mutta kai tässä senkin makuun pikkuhiljaa tottuu 🙂

Ilokseni Mass.fi:ltä toissapäivänä tilaamani lisäravinteet olivat jo saapuneet postiin. Ihanaa kun toimitusaika on niin lyhyt että nytkin kun sairastuin ja huomasin uupuvani vitamiineja, niin parin päivän päästä tilauksesta olivat jo saapuneet ja ovat nyt mukana auttamassa parantumista. Tietty paras olisi jos olisin parantunut jo ennen kuin saapuivat mutta ainahan ei voi voittaa. Ja nyt tilasin sitten monivitamiinejä ja C-vitamiiniä vuodeksi, eivät ainakaan heti lopu kesken! ;D

87 thoughts on “Muna- ja vitamiinirikas viikonloppu tiedossa

 1. miten sä onnistuit saamaan ne rikki? mulla ongelmana on vaan se, että en ikinä malta antaa niitten keittyä tarpeeks kauaa ja keltuaiset valuu sitte ympäriinsä 😀

  1. Laitoin ne voimakkaasti kiehuvaan veteen ja pelotti et lentää kuumaa vettä käsille niin enemmän tai vähemmän heitin ne sinne = osuivat pohjaan = meni rikki 😀 oli kivasti keitettyä valkuaista myös kattilassa 😀

 2. Paluuviite: all red acg boots
 3. Paluuviite: nike air max 1 parra
 4. Paluuviite: adidas pure boost zg
 5. Paluuviite: nba shoes kobe 5
 6. Paluuviite: cheap nike frees
 7. Paluuviite: emu ugg boots sale
 8. Paluuviite: vans cameo tank top
 9. Paluuviite: stan smith paint

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.