Vihdoinkin on minun näköiset kuoret!

Posted on Posted in Punttimimmi, Yhteistyöt

Lux-case.fi on antanut minulle mahdollisuuden tutusta heidän tuotteisiin ja paketti ilmestyi juuri postitse, jihuu! Sain itse valita tuotteet testaukseen, oli yllättävän vaikeaa valita sillä heidän nettisivuilta löytyy ihan uskomaton määrä vaihtoehtoja, pelkästään Iphone 4S mallille löytyy esim. tällä hetkellä yli 1000 eri suojakuorta valikoimassa ja sen lisäksi kaikkia lisätarvikkeita.

Minun omiksi lemppareiksi muodostuivat nämä:

Kuvia painamalla pääsee tutustumaan tuotteisiin!
Ja lopulta päädyin tähän:

Olen aina halunnut pinkin puhelimen, ja nyt se on vihdoinkin tämän Zindy suojakuoren avulla toteutettu! Positiivisena yllätyksenä tuli kuoren ulkoasu, kuvan perusteella luulin että kuviot olisivat piirretty kuorelle, mutta todellisuudessa pitsikuvio onkin ihan oikeaa pitsiä ulkonevien helmien alapuolella! Tosi ihana yksityiskohta mun mielestä!

Kuoren lisäksi sain myös häikäisysuojatun suojakalvon puhelimen näytölle. Olen maailman paras tiputtamaan puhelimen maahan, joten tämä on minulle ihan ehdoton. En vissiin bloggaillut asiasta, mutta kun ostin puhelimen luulin että siinä on joku valmistusvika, sillä puhuessa toisen henkilön ääni kuului niin hiljaa että oli ihan mahdoton puhua julkisilla paikoilla. Kotona vielä menetteli jos pyysin toisen henkilön huutamaan puhelimeen!

Pyysin Iphonen omistavia frendejä katsomaan mikä voisi olla vikana mutta eivät hekään tajunneet, joten tiistaina marssin Elisan myymälään ja kerroin miehelle joka oli minulle puhelimen myynyt että siinä on valmistusvika ja pitää viedä huoltoon. No, hän vähän naurahti ja totesi ettei siinä puhelimessa mitään vikaa ole, mutta olen näyttöä suojatakseni pitänyt sen alkuperäisen suojatarran näytöllä jottei se naarmuuntuisi, ja tämä tarra on samalla peittänyt kaijuttimen eli siksi mitään ei ole kuulunut. Noloa, mutta onneksi en ollut ensimmäinen 😀

Ihan täydelliseen aikaan tuli siis tämä suojatarra, jossa on erikseen reijät kaijuttimelle ja kameralle, joten nyt kaikki kuuluu ja kameralla saa hyvin otettua kuvia! Valitsin sellaisen suojatarran joka naarmuuntumisen lisäksi suojaa myös häikäisyltä, joten pinta on matta eikä sormenjäljet jää näytölle ollenkaan samalla tavalla kuin jos näppäilee suoraan näytölle, ihan huippua 🙂

Lähiaikoina olemme myös tekemässä arvonnan teille lukijoille, joten kannattaa pysyä kanavalla! Lux-caselta löytyy suojakuoret ja muut lisätarvikkeet myös puhelinten lisäksi tableteille ja läppäreille, myös harvinaisemmille malleille, joten kannattaa käydä tutustumassa; Google+ ja facebook-sivuilta saa myös varsinaisten nettisivujen lisäksi nopeasti tietoa uutuuksista ja ajankohtaisista kampanjoista!

73 thoughts on “Vihdoinkin on minun näköiset kuoret!

  1. Paluuviite: fila malaysia outlet
  2. Paluuviite: case samsung s6
  3. Paluuviite: timberland top
  4. Paluuviite: givenchy tall boots

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.