Miksi odottaa uuteen vuoteen? Mä tein 17.11 lupauksen!

Posted on Posted in Punttimimmi, Ruokavalio

Viime aikoina mulla on ollut pienimuotoinen ongelma jäätelön kanssa. Tai itseasiassa mulla ja jätskillä ei kyllä ole mitään ongelmaa, meidän suhdehan kukoistaa mutta se juurikin on se ongelma 😀 Viime kuukauden olen ollut tosi paljon kipeänä, ja olen löytänyt itseni turhan usein jäätelön kanssa viettämässä iltaa. Koska olen huomannut että vaikka joka päivä viikon verran söisin jäätelöä, niin mulla menee enintään 4 jäätelötöntä päivää että olen samassa kunnossa kuin ennen, sekä painollisesti että peilin edessä. Ja siksi onkin niin helppoa syödä jätskiä koska mitä väliä jos olen vähän turvonnut kun olen muutenkin kipeä? Ja näitä mietteitähän helpottaa se että kesädieettini loputtua en ole tehnyt mitään varsinaista päätöstä ruokailuni suhteen. Enemmänkin olen ajatellut että nyt on massakausi tai jotain, ja välillä tuntuu että olen syönyt ihan miten sattuu.

Eli kun on tehnyt mieli jätksiä on ollut helppoa ajatella että ”joo, menenpä kauppaan ostamaan” ja sitten kauppaan mars ostamaan mitä tekee mieli, koska mitään päätöstä sen suhteen etten ostaisi jätskiä en ole tehnyt. Joten helppoahan sitä on syödä kun ei edes tule kauhea morkkis 😀 Ihailen ihmisiä jotka pystyvät ostamaan paketin jätskiä kotiin ja ottamaan pienen annoksen ja sitten säilyttää loput pakastimessa, mä en nimittäin kuulu heihin 😀 Nykyään en edes pidä mitään keksejä kaapissa siltä varalta että vieraita sattuisi tulemaan, koska heikkona hetkenä ne ovat niin helposti saatavissa! Kauppaan käveleminen on kumminkin suurempi askel.

Siispä päätin että on tullut aika ottaa itseäni taas niskasta kiinni ja tehdä päätöksen!

Viis mistään uudenvuodenlupauksista, mä tein nyt 17.11 lupauksen. Kun muut kasvattavat movembereita ja decembeavereita niin ajattelin itse lopettaa makeiset jouluaattoon saakka. Edelleen jos jossain juhlissa tai kylissä käy ja siltä tuntuu niin voi syödä mitä tarjotaan, sillä se ei olekaan mun ongelma vaan se mitä ostan kotiin! Toinen vaihtoehtohan voisi tietenkin olla se että joutuisin julkaisemaan kuvan joka ikisestä jätskistä mitä syön tänne tai instagramiin, ai kauhea idea 😀

Ja hei, eipä siitä nyt haittaa ole jos tässä samal opettelisin tekemään jotain oikeeta ruokaa 😀 Sanottu ja tehty, juuri kokeilin laittaa minulle viimeviikolla opetettua tomaattibroilerikastiketta ja täysjyväpastaa. Oujee, pieni askel ihmiskunnalle, mutta iso minulle! Voila:

Jää vielä nähtäväksi mitä keitetty pasta tuumaa pakastamisesta kun tein koko viikon ruoat, to be continued 😀

Ostin uudet kuulokkeet kun vanhat hajosivat, vähän daijun näköiset, mutta sitäkin paremmat käytössä, sulkevat pois kaikki äänet! 🙂

PS. Käsivarsikoteloarvonnan voitti: helmianastacia@gmail.com. Paljon onnea, sinuun ollaan yhteydessä alkuviikosta! 🙂

5 thoughts on “Miksi odottaa uuteen vuoteen? Mä tein 17.11 lupauksen!

  1. Ei sun tarvi ”herkuista” luopua ja voit syödä ihan hyvällä omatunnolla jäätelöä. Tai siis itsetehtyä frozen yogurtia! Ootko koskaan kokeillu? Jos et, niin sekoita heti maustamatonta jugurttia ja haluamaasi makeutusainetta. Iske pakkaseen, sekoita puolen tunnin välein parin tunnin ajan ja aijai kun on hyvä herkku valmiina! Ja sit kerrot mulle mitä tykkäsit 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.