This girl is on fire

Posted on Posted in Punttimimmi, Yleinen

Vihdoinkin näyttäisi flunssa olevan tältä erää ohi joten tämän viikon olen aloittanut mitä mainiommalla tavalla, nimittäin treenaamalla! Tuntuu siltä että aloitin uuden viikon sunnuntaina, kun lauantaina oli viimeinen päivä saikulla ja sunnuntaina jatkoin työviikkoa, mutta eipä se nyt ole niin justiinsa! Sunnuntaina tein ensimmäistä kertaa treeni kakkosen, ja se näytti käytännössä tältä lämmittelyjen jälkeen:

Reversekone: 5x5x25kg
Kulmasoutu, rintatuettu: 5x5x20g
Penkki käsipainoilla: 5×10-15×12,5kg
Kahvakuulakyykky: 3x20x12kg
Reverse crunch 3 sarjaa
Kulmasoutu ja penkki liikeparina kuin myös kyykyt ja vatsat. Varsinaisen treenin jälkeen tein vielä hauiksia mutkatangolla seisten sekä tuettuna käsipainoilla. Oikein hyvältä tuntui treeni, puhumattakaan seuraavasta päivästä, rintakehä on nyt 2 päivää ollut ihan tajuttoman tukossa, silleen hyvällä tavalla!

Maanantaina oli taas treeni ykkösen vuoro, eiks olekin helppoa kun on vain kaksi treeniä mitä pitää mielessä? 😉 Kuten aiemmin kirjoitin niin treenit kovenevat kerta kerralta, eli nyt sarjat olivat vähän pidemmät kuin viimeeksi, vaikka samoja painoja työstin. Lämmittelyjen jälkeen seuraavanlaisesti:

Etukyykky: 5x6x35kg
Pystypunnerrus: 5x6x20kg
Ylätalja: 5×10-15×30-35kg
Kahvakuulaheilautus 3x20x16kg
Dead bug 3 sarjaa

Kuin myös tässä pystypunnerrus ja ylätalja liikeparina sekä kahvakuula että dead bug. Hyvä treeni – hyvä mieli, lopuksi kunnon venyttelyt. Törkeän hyvä drive oli koko treenin, tyttöhän oli ihan tulessa 😀

FAST:in Dietmix-shakeri lähti heräteostoksena kaupasta mukaan, niin mahdottoman söpö!

One thought on “This girl is on fire

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.