Bodybuilding, bjj & bowling

Posted on Posted in Punttimimmi, Yhteistyöt
 
Otsikosta huolimatta aloitetaan tämä postaus pienellä hehkutuksella elämäni rakkaudesta, nimittäin Goodlifen protskupatukat <3 Yleensä välttelen protskupatukoita sillä suuri osa niistä sisältävät niin paljon sokeria etteivät juurikaan eroa ihan tavallisista suklaapatukoista, mutta nämä ovat niin hyvät että mielelläni huijaan itseäni. Oikeasti, voisin elää näillä ja sitähän mä myös tekisin ellen edes vähän yrittäisi hillitä itseni 😀 Tänään olen sentään syönyt vain 2, kohta tämä satsi onkin loppu. Mutta ihan oikeasti niin protskupatukathan ovat tosi kätevät pitkinä päivinä, esim. eilen olin yli 12h poissa kotoa ja koko ajan oli kiire johonkin suuntaan, joten pari patukkaa meni tosi kätevästi matkalla paikasta toiseen.
 
 
 
Alkuillasta kävin juhlistamassa Helin synttäreitä Ruusulan keilahallissa, jossa siis luonnollisesti keilattiin! En ole koskaan aiemmin keilannut niin että laskettaisi pisteitä, kerran Puolassa heiteltiin keilapalloja kohti keiloja mutta siihen mun kokemukset jäävätkin. Olin ihan surkea, mutta onneksi kanssapelaajat olivat tosi lahjakkaita myös opettamaan, joten lopuksi sain jopa muutaman kaadon tehtyä 🙂 Ja elämän pienistä hetkistähän pitää ottaa ilon irti, joten olin aina ihan liekeissä hetkellisestä johdostani ennen muiden keilausvuoroja, loppujen lopuksihan tulin kuitenkin viimeiseksi! Mutta hauskaa oli! Sieltä jatkoin vielä Akun ja Lassen tupareihin jossa en valitettavasti kuvia ottanut, mutta mukavaa oli sieläkin piipahtaa! Varsin juhlallinen ilta, jatkot vietin sitten töissä muiden juhlimisia vahtiessa, perus 🙂
Juhliin sopivasti tehtiin minulle loppuviikosta uudet kynnet, tällä kertaa melko hillittyä ranskalaista manikyyria. Kuvassa ei oikein tule esille, mutta kynnen vaaleanpunaisessa osassa on kimalletta ja nimettömissä ja pikkurilleissä timantteja. Pienet yksityiskohdathan tekevät kokonaisuuden! Kynsien takana tietenkin luottotekijä Mexxi Sokoksen O.P.I -nailbarista, ensi kerraksi suunniteltiin jouluista teemaa, ehkä uskaltaisin kokeilla joulupunaista?
 
Tänään käytiin Brasilialaisen jujutsun SM-kisoja Kallion urheilutalossa, itseäni kiinnosti lähinnä raskas sarja. Taas saa huomata että otin ihan liian vähän kuvia, yhden videon nappasin mutta nämä kaksi kuvaa ovat ainoat mitä otin koko tapahtuman aikana. Ei näin, bloggaajana pitäisi aina muistaa ottaa kuvia eikä keskittyä olennaiseen 😉
 
Toki tässä olen myös puntilla käynyt enkä vain ”rellestämässä”, yhtenä päivänä Rocky Balboakin pääsi pitkästä aikaa mukaan jumpalle. Treeni kulkee ja rauta on tuntunut sopivan kevyeeltä, yhtenä päivänä jopa villiinnyin ja laitoin enemmän painoja kuin mitä ohjelmassa neuvotaan kun oli niin vahva olo. Perjantaina taas voimia ei ollut yhtään missään eikä treenistäkään tullut yhtään mitään kun olin ihan kuin koomassa. Tällaista tämä arki on, välillä toimii kaikki ja välillä ei mikään. 
 
Mitään päivämäärää ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta lähipäivinä tulen aloittamaan täysin erilaisen ruokavalion kuin mihin olen tottunut, kuukauden kokeilujaksolla. Mutta siitä enemmän toisessa postauksessa, pitäähän tässä jättää vähän jännitystä teille lukijoille! 😀 Nyt onkin pakko vetää päikkärit ennen töitä, tällee viikonlopulle oli taas suunniteltu vähän liikaa ohjelmaa tunteihin nähden, ehkä sitten ensi yönä saisi täyspitkät unet nukuttua!

7 thoughts on “Bodybuilding, bjj & bowling

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.