Stressiä x 1000

Posted on Posted in Punttimimmi, Yleinen
Viime viikko on ollut minulle ihan älyttömän stressaava, kun joulun lisäksi on tullut päälle kaiken maailman muita asioita mitä pitäisi hoitaa. Eli kuten kirjoitin niin mun joulu ”loma” ei ollut lomaa nähnytkään, ainakaan henkisesti. Ja nyt joulun jälkeen stressi on ruvennut ilmenemään ihan fyysiestikin, minulla ei ole ruokahalua enkä saa kunnolla nukuttua kun 10000 ajatusta pyörii päässä. Tästä taas seurauksena olen melko apaattinen, treeni ei kulje kun ei ole energiaa ja kun yrittää nukkua ei saa kunnolla unta. Katsoin jotain kuvaa niin järkytyksekseni huomasin silmänalusenikin olivat muuttuneet niin sinisiksi että se näkyi meikin läpi, ei näin 😀
Onneksi tämän stressin pitäisi olla ohi viikon päästä, ennen sitä pitää vain selvitä: uudenvuoden -juhlimisesta, mun synttäreistä, muutamasta työyöstä, kaikista uusiin työkuvioihin liittyvistä asioista, muutamasta palaverista, blogin siirtymisestä and the list goes on… Tämän lisäksi olisi vielä ihan jees saada treenit ja ruokailut hoidettua kunnialla, eikä sosiaalisesta elämästä tietenkään mitään haittaa ole. Päätin nyt jättää sukujuhlat todennäiköisesti tästä seuraavalle viikolle, etten halkea stressistä. Luojan kiitos kaikki nämä stressin tekijät ovat kuitenkin pohjimmillaan hyvin positiivisia juttuja, mutta löytyy raja että minkä verran asioita pienen tytön pää pystyy kerralla käsittelemään 😀 Eli vaikka stressaankin niin olen samalla todella todella innoissani. 
Kävin äsken keskustassa pyörähtämässä, sopivan sporttinen asu alennusruuhkiin kun jopa lenkkarit jalassa 😀 Hyvin lyhyt mutta ytimekäs shoppailuni tuotti kumminkin tulosta, sillä löysin aivan täydellisen mekon alle 10 minuutissa 😀 Nyt ei siis tarvitse uudenvuoden pukeutumista ainakaan stressata! En ole vielä päättänyt että jätänkö mekkovalintani salaisuudeksi ja paljastan sen vasta uuden vuoden aattona vai en, katsotaan miten mieli muuttuu! 🙂 Ensi lauantaina on tiedossa naamiaiset, niin niihin olisi vielä löydettävä asu, any ideas? 😀
Eilen en ehtinyt koneelle, ja tuntuipa muuten oudolta olla ensimmäistä kertaa kuukauteen päivittämättä blogia 😀 Mutta nyt ehdin koneelle ja huomasin että 150 000 blogkävijää on ylittynyt reilusti, blogianihan on luettu jo yli 151 000 kertaa! Te olette ihan mahtavia! <3

7 thoughts on “Stressiä x 1000

  1. Heippa! Täällä toinen ENTINEN stressaaja. Mä stressasin viime keväänä jopa niin paljon, että en pystynyt enää nukkumaan, kävin ylikierroksilla yötä-päivää. Tein kolmen ihmisen työt, hoidin lapset, kodin ja jätin itseni hoitamatta. Niinhän siinä kävi, että väsyin ja minut määrättiin kahden viikon pakkolepoon kotiin. Niiden kahden viikon aikana opin sen, että en enää stressaa sellaisista asioista joille en voi mitään. Teen sen minkä mä pystyn ja loput jää tekemättä. Tekemättömät työt joko odottavat tai ne hoitaa joku muu. Opin myös sen, että en voi muuttaa toisia ihmisiä, enkä voita sillä mitään jos vihottelen jollekulle. Opin anteeksi antamisen taidon. Jos joku ihminen on kusipää mua kohtaan, on se hänen ongelma ei minun. Minä olen edelleen ystävällinen häntä kohtaan. Tämä varmasti ärsyttää vihanpitäjää paljon enemmän kuin se, että annan takaisin samalla mitalla.
    Yhteenvetona siis, anna olla jos ei tunnu hyvälle, jätä tekemättä jos ei ole aivan pakko, tee niitä asioita jotka tekee sinut onnelliseksi. Onnea hienosta lukijämäärästä. Minä aloitin blogin marraskuussa 2013 ja klikkauksia on reilu 2600, hieno saavutus sekin, hiljaa hyvää tulee:). GO GIRL.

    1. Kiitos Annika tsempeistä! Nyt on vihdoinkin stressi hellittänyt niin on aikaa näihin kommentteihin vastatakin, vaikka silloin jo tämän kommenttisi luin! Stressi laukaisikin ilmeisesti sairastelun, eli vaikka nyt ei enää stressata tarvitse niin joutuu väkisinkin ottamaan lepoa, mikä ehkä tekee omalla tavallaan ihan hyvääkin. Tsemppiä treeneihin ja blogin pitämiseen, kävinkin juuri kurkkaamassa sitä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.